Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Daugaviņa pārstāvētajiem Bruins būs nepieciešama septītā spēle pret Maple Leafs

Otro spēli pēc kārtas svētdien NHL Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā zaudēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā komanda Bostonas Bruins, viesos ar 1:2 piekāpjoties Toronto Maple Leafs. Tādējādi sērijā rezultāts kļuvis 3:3 un būs nepieciešama izšķirošā, septītā, spēle, kas notiks Bostonā.

Šajā cīņā visi trīs vārti tika gūti pēdējā trešdaļā - sākotnēji Dions Fanefs un Fils Kessels iemeta divas ripas Tūkas Raska sargātajos Bruins vārtos, bet Milans Lučičs 26 sekundes pirms mača beigām vienus vārtus atguva. Toronto vārtsargs Džeimss Reimers tika galā ar 29 Bruins metieniem. Kaspars Daugaviņš arī šajā mačā nebija Bruins pieteikumā - latvietis nav spēlējis kopš sērijas pirmās spēles.

Tikmēr nākamajai kārtai kvalificējās Pitsburgas Penguins, kas sērijas sestajā spēlē ar 4:3 papildlaikā uzveica Ņujorkas Islanders. Par pārsteigumu parūpējās Detroitas Red Wings, sērijas septītajā spēlē ar 3:2 viesos uzvarot vienu no regulārās sezonas veiksmīgākajiem klubiem Anaheimas Ducks. Sērijā detroitieši bija pārāki ar 4:3.

Vēl vienā sērijā rezultāts kļuvis 3:3 - Ņujorkas Rangers ar 1:0 savā laukumā apspēlēja Vašingtonas Capitals, panākot izšķirošo spēli, kas gan notiks Vašingtonā.

Rietumu konferencē jau zināmi abi pusfinālu pāri - regulārā čempionāta uzvarētāji Čikāgas Blackhawks sacentīsies ar Detroitas Red Wings, bet pašreizējie Stenlija kausa īpašnieki Losandželosas Kings spēlēs ar Sanhosē Sharks.

Austrumu pusfinālā tikmēr tiksies Penguins un Otavas Senators, bet otru pāri veidos jau minēto Bruins/Maple Leafs un Rangers/Capitals sēriju veiksminieki.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi