Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Daugaviņa pārstāvētie Bruins nonāk uzvaras attālumā no iekļūšanas Austrumu konferences pusfinālā

Latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā NHL vienība Bostonas Bruins trešdien tika pie trešās uzvaras Stenlija kausa izcīņas 1.kārtas sērijā ar Toronto Maple Leafs. Šoreiz Bruins viesos uzvarēja papildlaikā ar 4:3, sērijā līdz četriem panākumiem izvirzoties vadībā ar 3:1.

Mača 1.trešdaļā pēc Džofrija Lupula un Koudija Fransona precīzajiem metieniem Toronto hokejisti izvirzījās vadībā ar 2:0, taču otrajā periodā jau trīs ripas pēc kārtas ielidoja mājinieku vārtos - divas no tām iemeta Bruins čehu uzbrucējs Davids Krejči. Perioda izskaņā Kolins Makarturs gan panāca 3:3 un atlikušajās 20 minūtēs rezultāts vairs nemainījās. Papildlaika 14.minūtē uzvaras vārtus guva jau minētais Krejči, noformējot hettriku. Viņš kļuvis par Stenlija kausa izcīņas rezultatīvāko hokejistu (5+5). Jāpiebilst, ka visu četru vārtu guvumos asistēja Bruins slovāku milzis Zdeno Hara.

Daugaviņš jau trešo play-off maču palika rezervē - latvietis piedalījās vienīgi sērijas pirmajā spēlē. Sēriju Bruins var noslēgt jau piektdien savā laukumā, kur notiks piektais mačs. 

Citās sērijās trešo uzvaru pēc kārtas pret Sentluisas Blues izcīnīja pašreizējie Stenlija kausa īpašnieki Losandželosas Kings, kas viesos uzvarēja papildlaikā ar 3:2. Uzvaras vārtus papildlaika 9.minūtē guva Vjačeslavs Vojnovs - tā viņam bija jau otrā uzvaru nesošā ripa piecos play-off mačos. Kings jau izvirzījušies vadībā sērijā ar 3:2, sestā spēle piektdien Losandželosā.

Ņujorkas Rangers savā laukumā atkārtoti ar 4:3 pārspēja Vašingtonas Capitals un šajā sērijā neizšķirts 2:2. Piektā spēle piektdien notiks Capitals laukumā.

Papildlaiks bija nepieciešams arī Anaheimā, kur vietējie Ducks ar 3:2 uzvarēja Detroitas Red Wings, sērijā izvirzoties vadībā ar šādu pašu rezultātu. Sērija turpināsies piektdien Detroitā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi