Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Daugaviņš debiju vēl nepiedzīvo; Bruins uzveic Senators hokejistus

Uzvaru kārtējā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā otrdien izcīnīja latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa jaunais klubs Bostonas Bruins, kas ar rezultātu 3:2 (2:1, 0:0, 1:1) savā laukumā pārspēja latvieša bijušo komandu Otavas Senators, tomēr Daugaviņš mājinieku rindās vēl nedebitēja.

Daugaviņš, kuru Bruins trešdien ieguva no neaizsargāto spēlētāju saraksta, šoreiz vēl laukumā nedevās, kaut visas formalitātes sakarā ar viņa ierašanos ir nokārtotas un spēlētājs atrodas Bostonā. 

Tiek prognozēts, ka latviešu uzbrucējs uz ledus pirmo reizi Bostonas kluba kreklā dosies komandas nākamajā spēlē ceturtdien pret Ņūdžersijas Devils

Aizvadītajā mačā pret Senators hokejistiem Bruins spēlētāji jau pirmās trešdaļas sākumā nonāca iedzinējos ar 0:1, taču līdz trešdaļas beigām prata pārņemt vadību. Otrajā spēlēs nogrieznī Otavas komandas spēlētāji prata rezultātu izlīdzināt, bet uzvaras vārtus mājinieku vienībai trešās trešdaļas vidū guva uzbrucējs Neitans Hortons. 

Šajā mačā Bruins kluba sastāvā uz ledus vēl nedevās arī vienības jaunākais ieguvums - leģendārais čehu uzbrucējs Jaromirs Jāgrs, kuru Bostonas klubs savā īpašumā ieguva trešdien. 

Kā ziņots, visu savu līdzšinējo NHL karjeru Daugaviņš bija aizvadījis Otavas Senators komandā. Pēc nokļūšanas Bruins rindās spēkā palicis latvieša iepriekš noslēgtā līguma termiņš, kas nozīmē, ka viņu saista attiecības līdz šīs sezonas beigām. Noslēdzoties līguma termiņam, Daugaviņš kļūs par ierobežoti brīvo aģentu. 

Saīsinātajā NHL sezonā Daugaviņš līdz šim devies laukumā 19 mačos, kuros viņa kontā ir vieni gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles, kā arī negatīvs lietderības koeficients -7, kas ir dalīts sliktākais vienībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi