Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Kā zināms Daugaviņš un aizsargs Kristofers Bindulis aizvadītajā sezonā pārstāvēja Slovākijas komandu Mihalovces "Dukla", kas ekstralīgas pusfināla sērijā ar 2-4 piekāpās "Nitra" vienībai.

"Joprojām ticu, ka mums bija labākā komanda, bet pirmās kārtas beigās satraumējās septiņi spēlētāji," pastāstīja latviešu uzbrucējs, norādot, ka neuzvarēts čempionāts ir pamatīga vilšanās. "Zaudēt izslēgšanas spēlēs tad, kad esi favorīts, ir nepatīkami un sāpīgi."

Daugaviņš, kurš Mihalovces vienībā bija kapteinis, regulārajā čempionātā 47 mačos guva 11 vārtus un tika pie 43 rezultatīvām piespēlēm un 11 "play-off" spēlēs iekrāja 11 (5+6) rezultativitātes punktus.

Kā atklāja Daugaviņš, tad izlasē tagad treneri spēlētājiem likšot lielākas slodzes un nākamie mači [26. un 27.aprīlī viesos pret Šveici] būs labs rādītājs kā vienība spēlē pie slodzēm, kā domā, un tālāk jau treneru štābs izdomās, kad no "bedres" jālaiž spēlētāji ārā.

Treniņnometnes ievadā Latvijas hokejisti aizvadīja divas pārbaudes spēles ar Austriju, abās ar 3:2 svinot uzvaru pēcspēles metienos, bet pagājušajā nedēļā latvieši divas reizes ar 2:3 piekāpās somiem.

Latvijas izlasei šajā pavasarī ir paredzētas sešas pārbaudes spēles savā laukumā un divas izbraukumā. Pēc divām izbraukuma spēlēm ar Šveici 3. un 4.maijā latvieši savā laukumā tiksies ar Norvēģiju.

Latvijas izlase uz pasaules čempionātu Čehijā dosies 9.maijā.

2024.gada čempionāts Prāgā un Ostravā norisināsies no 10. līdz 26.maijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi