Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Dāvināt prieks

Kurš gan negrib sniedziņu Ziemassvētkos? Kurš gan negrib ziemeļbriedi Rūdolfu sastapt tieši pie sava nama namdurvīm? Un kurš gan negribētu, ka Rīgas Dinamo savu pēdējo gada spēli KHL turnīrā noslēgtu ar skaistu uzvaru? Diemžēl dzīvē viss tik gludi nenotiek, bet vai tādēļ mēs raudāsim? Taču nē – izdarām secinājumus un ejam tālāk! Vēl daudz prieka un patīkamu pārsteigumu mūs sagaida gan šajā, gan nākamajā un aiznākamajos gados!

Šī gada pēdējo spēli KHL turnīrā pēc ārkārtīgi gaumīga un pārdomāta scenārija aizvadīja mūsu sporta komandu flagmanis Rīgas Dinamo izbraukuma spēlē tiekoties ar seniem paziņām – Minskas Dinamo. Lai faniem dzīve neliktos par saldu, un gads tiktu noslēgts ar jubilejas cienīgo iegūto punktu daudzumu kopvērtējumā (tieši 50), Rīgas Dinamo to paveica nevainojami. Starp citu, pērngad rīdzinieki pēc gada pēdējās spēles, tieši tāpat kā šogad, Rietumu konferencē ieņēma 6.vietu (37 nospēlētās spēlēs bija sakrāti 54 punkti).

Rīdzinieku pēdējais bastions Holts tik ļoti vēlējās sveikt kaimiņus Ziemassvētkos, ka uzstādīja pat zināmu komandas rekordu –paciņas ar mandarīniem un serenādes konfektēm Holts divas reizes pašrocīgi nodeva viesmīlīgajiem saimniekiem, kad tie laukumā atradās mazākumā. Izrādās, ka izpratne par pateicību dažādu tautu dēliem, kas pārstāv Minskas klubu, ir visai atšķirīga – nepietiek ar to, ka paldies vietā leģendārās grupas ZZ TOP radinieks Karalahti saspiež mūsu trauslo Ņiživiju. Vēlāk Krievijas junioru izlases izbrāķēto Ainaru Podziņu bortā ielīmē tā, ka šķiet, bez silta ūdens un pacietības Ainārs būs ieņēmis godpilno Minskas kluba atbalstītājiem atvēlēto reklāmas vietu uz ledus laukuma bortiem. Paldies hokeja dieviem, ka Podziņš (un borti) godam izturēja šo „pateicību”.

Tas, ka trešā perioda scenārijs bija sarunāts jau iepriekš – par to šaubu nav nekādu. Kad vēl, ja ne trešajā periodā minskieši varētu atbildēt ar apsveikumu saviem ciemiņiem? Aizsargi Rēdlihs un Rēdlihs laipni pieņem šo pateicību un trešajam periodam noslēdzoties tablo vēsta, ka dāvanas izdalītas brālīgi. Diemžēl, sporta spēles reglaments šādu demokrātiju nepieļauj. Rīdzinieki vienmēr izcēlušies ar tolerantu attieksmi pret sirsnīgajiem mājas saimniekiem, tāpēc nav jābrīnās, ka viens dāvanu maisiņš vēl pietaupīts bullīšu sērijai. Holts aukstasinīgi to pasniedz Minskas Dinamo un visi apmierināti var gavilēt – Rīgas Dinamo pēc aizvadītām 35 spēlēm apaļš pussimts punktu, Minskas Dinamo pēc tik pat aizvadītām spēlēm 60 punkti un komandām pavisam reālas izredzes tikties savā starpā arī izslēgšanas spēlēs.

Lai gada nogale neizvērstos par saldsērīgu apsveikumu koncertu un visdažādāko gada notikumu apskatu baudīšanu pie TV ekrāniem, Rīgas Dinamo turpinās rūpēties par ikvienu Latvijas sporta līdzjutēju, garantējot bagātīgu un dzīvu emociju gammu, godam pārstāvot Latviju pasaules senākajā hokeja turnīrā – Špenglera kausa izcīņā.

Mierīgus Jums Ziemassvētkus un patiesu jautrību gada pēdējās dienās. Vēl tiksimies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi