Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dinamo izcīna uzvaru pār Toljati Lada un turnīra tabulā panāk Torpedo hokejistus

Rīgas Dinamo hokejisti Kontinentālās hokeja līgas kārtējā spēlē piektdien savā laukumā ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) pieveica Toljati Lada vienību. Divus vārtus laukuma saimnieku labā guva Roberts Petrovickis, pa vieniem – Oļegs Sorokins un Guntis Galviņš.KHL Rietumu zonas turnīra tabulā rīdzinieki saglabā devīto vietu, taču pēc izcīnītajiem punktiem panākuši astotajā pozīcijā esošo Ņižņijnovgorodas Torpedo. Kā zināms, astoņas labākās vienības iekļūs izslēgšanas turnīrā.

Ceturtajā minūtē laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Oļegs Sorokins. Pēc elegantām Arnasona un Bukarta piespēlēm viņš raidīja ripu Lada vārtu augšējā stūrī.

Pirmā trešdaļa aizritēja aizraujošā cīņā, ko ļoti reti pārtrauca tiesneša svilpes un kurā labas iespējas mainīt rezultātu bija abām komandām. Rīdziniekiem tādas bija, perioda vidū spēlējot skaitliskajā vairākumā, kā arī pēdējā minūtē, kad Petrovickis pēc sāncenšu aizsarga kļūdas izgāja vienatnē pret viesu vārtsargu.

Trešdaļas beigās rīdziniekiem pusminūti nācās izturēt trijatā pret pieciem viesu laukuma spēlētājiem, taču visumā līdzīgajā spēlē līdz pārtraukumam rezultāts nemainījās.

Nikna cīņa uz ledus turpinājās arī otrajā periodā. Trešdaļas vidū Dinamo hokejistiem izdevās varens spiediens uz Toljati komandas vārtiem. Vairākas reizes viesus glāba vārtsargs Semjonovs, līdz viņa atsisto ripu praktiski tukšos vārtus ieraidīja Roberts Petrovickis – 2:0.

Četras minūtes vēlāk slovāku leģionāram izdevās tas, kas nesanāca pirmās trešdaļas beigās. Spēlējot skaitliskajā mazākumā, Ankipāns uz viesu zonas zilās līnijas atņēma pretiniekiem ripu, pāradresēja to Petrovickim, un viņš izgājienā meistarīgi apspēlēja Semjonovu – 3:0.

Trešās trešdaļas sākumā ripa pēc metiena no zilās līnijas rikošetā pret Lada uzbrucēja kāju ielidoja nevainojami nospēlējušā Masaļska sargātajos vārtos. Vārtu guvums tika atzīts pēc ilgstošas videoieraksta noskatīšanās – 3:1.

Dažas minūtes vēlāk ar ciešo aizsardzību slavenā Lada komanda trešo reizi spēlē ļāva rīdziniekiem izdarīt izgājienu vienatnē pret vārtsargu, taču Cipuļa raidījumu vārtsargs atvairīja. Toties 53.minūtē Semjonovs tomēr bija spiests kapitulēt ceturto reizi. Dažas sekundes pēc tam, kad bija beidzies divminūšu sods Lada spēlētājam Didikinam, ar precīzu metienu no zilās līnijas ripu vārtos raidīja Guntis Galviņš – 4:1.

Nākamo spēli Rīgas Dinamo hokejisti aizvadīs svētdien savā laukumā pret principiālajiem pretiniekiem Minskas Dinamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kontinentālā hokeja līga

Rīgas Dinamo – Toljati Lada 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Vārti: 3:01 Sorokins (Bukarts, Arnasons) – 1:0, 31:56 Petrovickis (M.Rēdlihs) – 2:0, 35:33 Petrovickis (Ankipāns, maz.) – 3:0, 43:29 Jesipovs (Petrovs, Čerņikovs) – 3:1, 52:55 Galviņš (Ankipāns, Hosa) – 4:1

KHL Rietumu zonas turnīra tabula

1. SKA    79    35
2. HK MVD     63    33
3. Lokomotiv    62    34
4. Dinamo (M)    60    34
5. Spartak     56    33
6.  Atlant     54    32
7. CSKA    52    33
8. Torpedo    43    34
9. Dinamo (R)     43    33
10. Dinamo (Mn)    40    34
11. Severstaļ    36    32
12. Vitjaz    27    33

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi