Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dinamo pret Metallurg pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Kontinentālās hokeja līgas čempionāta spēlē Rīgas Dinamo savā laukumā ar 4:2 pārspēja Novokuzņeckas Metallurg, kuru pārstāv Latvijas izlases aizsargs Aleksandrs Jerofejevs. Rīdzinieki pārtraukuši piecu zaudējumu sēriju.

Rīdzinieki spēli sāka ar vairākiem bīstamiem uzbrukumiem, un pēc viena no tiem Krišjānis Rēdlihs atklāja mača rezultātu. Aizsargam rezultatīvu piespēli atdeva Jānis Sprukts. Pēc ielaistajiem vārtiem viesi izlīdzināja spēles gaitu un drīz vien ieguva skaitlisko pārsvaru - divu minūšu sodu nopelnīja viesspēlētājs Lī Svets. Mazākumu mājinieki noturēja, bet pēc tam atbildēja ar vēl vienu rezultatīvu Krišjāņa Rēdliha metienu.

Mājinieki turpināja uzbrukt un divu minūšu sodu nopelnīja jau viesi, bet Sanda Ozoliņa kļūda un tam sekojošais noteikumu pārkāpums atjaunoja līdzsvaru uz laukuma. Pēc tam, kad komandas atsāka spēli pilnos satāvos labas iespējas izcelties bija gan Guntim Džeriņam, gan Aleksandram Ņiživijam, bet trešdaļas beigās skaitliskajā vairākumā vārtu gūšanas iespēju neizmantoja Jānis Sprukts.

Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, lai arī abām komandām bija vairākas labas iespējas, tostarp vairākkārt nevienādos sastāvos.

Trešā trešdaļa sākās ar aktīvu Metallurg hokejistu spēli, taču mājinieki spēja noturēt vārtus neskartus un atbildēja ar pretuzbrukumiem. Vienā no tiem izdevās izcīnīt iespēju spēlēt skaitliskajā vairākumā. Par spīti vairākiem bīstamiem uzbrukumiem, rezultāta pārsvaru neizdevās palielināt. Tomēr to izdevās izdarīt tūdaļ pēc tam - pēc neatlaidīgas cīņas vārtu priekšā pretinieku vārtsargu pārspēja Miķelis Rēdlihs.

Drīz pēc tam pirmo reizi spēlē kapitulēja arī Dinamo vārtsargs Pruseks. Viņu ar lielisku metienu pārspēja Aleksejs Krivčenkovs. Pretinieki metās vēl vairāk samazināt rezultata starpību, taču vairākas reizes iekrita uz pretuzbrukumiem, kurus Dinamo hokejistiem diemžēl neizdevās izmantot. Metallurg sodīja mājiniekus ar vēl vienu rezultatīvu metienu (Aleksandrs Golovins).

Pēdējās minūtēs viesu spiediens vēl vairāk pieauga. Metallurg vārtsargu nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju, taču kļūdījās un Hosa raidīja ripu tukšos vārtos, izdarot desmito rezultatīvo metienu šosezon.

Dinamo izcīnījis piekto uzvaru šīs sezonas piecpadsmit spēlēs un pakāpies uz 11.vietu KHL rietumu zonā. Nākamā spēle paredzēta ceturtdien plkst.19.30 Arēnā Rīga ar Novosibirskas Sibirj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

aa

Kontinentālā hokeja līga
Rīgas Dinamo - Novokuzņeckas Metallurg 4:2
(2:0, 0:0, 2:2)
Vārti: 0:29 K.Rēdlihs (Sprukts, Cipulis) 1:0, 11:21 K.Rēdlihs (Ozoliņš, Ankipāns) 2:0, 46:27 M.Rēdlihs 3:0, 47:58 Krivčenko (Višņakovs, Bumagins) 3:1, 56:26 Golovins (Poliščuks) 3:2, 59:26 Hosa (Galviņš, t.v.) 4:2.

KHL Rietumu zonas turnīra tabula

1. SKA    36    16
2. HK MVD    26    15
3. Dinamo (M)    29    17
4. CSKA    27    15
5. Spartak     26    16
6. Atlant    25    15
7. Torpedo    25    16
8. Lokomotiv    23    16
9. Dinamo (Mn)    20    15
10. Severstaļ     18    15
11. Dinamo (R)    17    16
12. Vitjaz    16    15

* HK MVD ieņem otro vietu kā grupas līderi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi