Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dinamo zaudē KHL pastarīšiem Šuplera dzimšanas dienā

Rīgas Dinamo hokejisti Kontinentālās hokeja līgas kārtējā spēlē Arēnā Rīga piedzīvoja zaudējumu 0:2 pret Čehovas Vitjaz komandu, kurai šis bija tikai otrais panākums sezonā. Īpaši sāpīga šī neveiksme – jau ceturtā pēc kārtas – bija, ņemot vērā, ka tieši trešdien 60.dzimšanas dienu atzīmēja Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers. Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs svētdien viesos pret Minskas Dinamo hokejistiem.

Šuplers: Šī spēle man ir nepatīkams trieciens

Salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli (1:3 pret Maskavas Dinamo) rīdzinieku sastāvā bija notikušas divas izmaiņas – vārtus atkal sargāja Kriss Holts, bet vienā aizsargu pārī ar Ozoliņu atgriezās Cibuļskis.

Šī spēle īpaša rīdziniekiem bija arī tāpēc, ka 60.dzimšanas dienu trešdien atzīmēja Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers. Viņš pirms spēles tika godināts īpašā ceremonijā.

Pirmā trešdaļa aizritēja ne visai aizraujošā cīņā ar daudzām divcīņām, neprecīziem vai nobloķētiem metieniem un niecīgu skaitu reālu vārtu gūšanas iespēju. Bezvārtu neizšķirts bija diezgan likumsakarīgs iznākums.

Otrā perioda sākums iezīmējās ar pirmajiem asumiem abu komandu hokejistu starpā, kā arī līdz tam bīstamāko momentu pie Holta vārtiem. Pēc rupjas Cibuļska kļūdas piespēlē viens pret vārtiem nonāca Panarins, taču netrāpīja vārtos.

Vitjaz hokejisti, izmantojot Ņiživija noraidījumu, pārņēma iniciatīvu savās rokās, ilgstoši iespieda mājiniekus viņu aizsardzības zonā, un līdz trešdaļas vidum nenoliedzami Dinamo labākajām spēlētājam mačā Holtam vēl vairākas reizes nācās glābt savu komandu. Dinamo atbildēja ar retiem pretuzbrukumiem un vienreiz trāpīja pa vārtu pārliktni.

Vadzis lūza perioda 16.minūtē, kad Džošs Gratons ar atkārtotu metienu raidīja ripu rīdzinieku vārtos – 0:1.

Trešo trešdaļu laukuma saimnieki sāka ar jaunizveidotu uzbrukuma maiņu Troters – Hartigans – Karsums (uz nosacīti pirmo maiņu tika pārcelts Mikušs, bet uz trešo Sprukts). Pirmās epizodes tā aizvadīja iespaidīgi, diemžēl Hartigana noraidījums pirmo minūšu aktivitātes uz brīdi piebremzēja.

Pārkārtojumi uzbrucēju trijniekos būtisku uzlabojumu Dinamo spēlē tomēr neieviesa. Čehovas hokejisti turpināja sekmīgi traucēt mājiniekiem iesākt uzbrukumus, izvairījās no noraidījumiem, un bīstamu momentu pie viesu vārtiem bija ļoti maz.

Pēdējās 5 – 7 minūtes mājiniekiem izdevās izveidot kaut ko ofensīvai līdzīgu, taču vismaz izlīdzināt rezultātu viņi tā arī nespēja. 20 sekundes līdz beigām viesi raidīja ripu tukšos vārtos, sagādājot rīdziniekiem pirmo “sauso” zaudējumu sezonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kontinentālā hokeja līga

Rīgas Dinamo – Čehovas Vitjaz 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Vārti: 35:59 Gratons – 0:1, 59:40 Berdņikovs (Kozņevs, tukšos vārtos) – 0:2

Metieni: 26 - 40
Soda min.: 8 - 14
Iemetieni: 37 - 30

Dinamo: Holts, Cibuļskis – Ozoliņš, Ņiživijs – Hartigans – Surovijs, Reķis – Sotnieks, Karsums – Sprukts – Ankipāns, Laviņš – J.Rēdlihs, Dārziņš – Troters – M.Rēdlihs, Bukarts – Džeriņš – Meija, Podziņš

KHL Rietumu zonas turnīra tabula

1.Dinamo (M)   18 42
2.Severstaļ      19 36
3.Lokomotiv     18 34
4.Dinamo (Mn) 21 31
5.Dinamo (R)   21 31
6.SKA              20 30
7.Torpedo       17 29
8.CSKA            19 24
9.Atlant           17 24
10.Spartak      20 19
11.Vitjaz         18 10

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi