Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Divkārtējais Stenlija kausa ieguvējs Leds Omskai iedod kurvīti

KHL Gagarina kausa pērnajiem finālistiem Omskas Avangard tomēr nav izdevies vienoties ar divkārtējo Stenlija kausa ieguvēju Endrjū Ledu, paziņojis kluba prezidents Aleksandrs Sterļjagovs.

"Mums notikušais kļuvis par nepatīkamu pārsteigumu. Līgums jau bija parakstīts un mēs rēķinājāmies ar šo meistarīgo hokejistu," sacīja Sterļjagovs. Vairāki Avangard hokejisti šobrīd ir savainoti un ļoti pietrūkst meistarīga centra uzbrucēja. Leds var spēlēt arī kā centrs, tāpēc piesaistījis Omskas uzmanību. Burtiski pēdējā brīdī viņš ģimenes apstākļu dēļ pārdomājis. Hokejists nav vēlējies Vinipegā vienu atstāt savu bērna gaidībās esošo sievu.

26 gadus vecais kanādietis NHL aizvadījis vairāk kā 500 spēļu, pārstāvot Karolīnas Hurricanes, Čikāgas Blackhawks, Atlantas Thrashers un Vinipegas Jets vienības. Viņš 2006. un 2010.gadā kļuvis par Stenlija kausa ieguvēju, attiecīgi, ar Hurricanes un Blackhawks.

Avangard prezidents arī atzina, ka notikušais ir rādītājs ziemeļamerikāņu hokejistu attieksmei pret spēlēšanu Krievijā. Viņi nevēloties doties garos un nogurdinošos pārlidojumus, turklāt tik tālu no mājām. "Ne velti līdz šim Krievijā nav neviena NHL zvaigznes statusu ieguvuša Ziemeļamerikas hokejista," piemetināja A.Sterļjagovs. Avangard turpinās darbu transfēru tirgū, lai saasinātu konkurenci uz vietu sastāvā.

Omskas komanda, kurā spēlē arī Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, jauno sezonu sākusi nesekmīgi,  12 spēlēs tiekot vien pie 15 punktiem. Šobrīd somu speciālista Petri Matikainena vadītā vienība ieņem 9.vietu Austrumu konferencē. Pēdējās trīs spēlēs gan izdevies izcīnīt uzvaras, nākamais mačs sestdien izbraukumā ar Jaroslavļas Lokomotiv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi