Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

FOTO: Blackhawks Stenlija kausa čempionu parāde Čikāgas ielās

Parādē Čikāgas ielās ceturtdien tika svinēts vietējās Blackhawks komandas panākums, kas trešo reizi sešu gadu laikā triumfējusi Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Kā zināms, finālsērijas sestajā mačā pirmdien Blackhawks ar 2:0 savā laukumā pieveica Tampabejas Lightning komandu, sērijā triumfējot ar 4-2.

Pastāvēšanas pirmajos 82 gados Blackhawks komanda kausu bija ieguvusi trīs reizes, bet tagad to papildus paveikusi 2010., 2013. un 2015.gadā.

"Man kā Blackhawks fanam visa mūža garumā tas liekas neticami," paudis Čikāgā dzimušais vienības rezerves vārtsargs Skots Dārlings.

Svinības sākās jau ceturtdienas rītā netālu no vienības mājas spēļu arēnas United Center, bet noslēdzās ar gājienu uz amerikāņu futbola stadionu Soldier Field, kurā ir vietas 61 500 skatītājiem.

"Kas par komandu, kas par pilsētu," uzrunā faniem pauda vienības aizsargs Dankans Kīts, kurš tika atzīts par izslēgšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju. "Nav nekas skaistāks par kausa iegūšanu savā laukumā jūsu priekšā, draugi."

Īpaši skaļas ovācijas skatītāji veltīja diviem vienības veterāniem - karjeru noslēdzošajam somam Kimo Timonenam, kurš kausu ieguva pirmoreiz karjerā, un slovākam Marianam Hosam.

Tāpat pasākumā tika sveikti gan Blackhawks leģendārākie agrākie spēlētāji, gan pieminēts arī ekipējuma menedžeris Klints Reifs, kurš decembrī izdarīja pašnāvību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi