Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Rīgas Dinamo Latvijas dzelzceļa kausa izcīņu sāk ar uzvaru pār Znaroka OHK Dinamo

Latvjas dzelzceļa kausa izcīņas pirmajā spēlē Rīgas Dinamo hokejisti ar 4:2 pārspēja Latvijas izlases trenera Oļega Znaroka vadīto OHK Dinamo. Trešdien pulksten 19.30 rīdzinieki spēlēs ar Mitišču Atlant.

Spēli aktīvāk sāka OHK Dinamo hokejisti, un tas ļāva divas reizes iegūt skaitlisko pārsvaru. Savu otro iespēju vairākumā viesi arī izmantoja un 11. minūtē rīdzinieku vārtsargu Mikaēlu Telkvistu no vārtu priekšas pārspēja Ruslans Zainuļins.

Pēc zaudētajiem vārtiem Rīgas Dinamo sāka spēlēt aktīvāk un tas drīz vien vainagojās panākumiem. Vispirms 14. minūtē Krišjānis Rēdlihs no asa leņķa vārtos ieraidīja jaunākā brāļa Miķeļa piespēlēto ripu, bet jau minūti vēlāk skaistu kombināciju noslēdza slovāks Tomašs Surovijs - Marka Hartigana pa diagonāli piespēlēto ripu skāra Oskars Cibuļskis, tā nokļuva pie Sanda Ozoliņa un komandas kapteinis lieliskā pozīcijā vārtu priekšā iespēlēja Surovijam, kurš panāca 2:1.

Otrā trešdaļa sākās līdzīgā cīņā, taču 28. minūtē rīdzinieki pārlieku aizrāvās ar uzbrukumu veidošanu un iekrita aizsardzībā. Divatā pret aizsargu Arvīdu Reķi izskrēja Deniss Mosaļovs un Jegors Milovzorovs un pēdējais ieraidīja ripu vārtos - 2:2.

Lai arī šķita, ka pretinieki saglabā iniciatīvu, 16. minūtē Rīgas Dinamo izdevās atjaunot vadību. Vairākumā pretiniekiem negaidītu manevru uzbrukumā veica aizsargs Rodrigo Laviņš, kura reidu uz vārtiem pamanīja arī partneris un rezultāts kļuva 3:2. Divas minūtes vēlāk rīdziniekiem padevās straujš uzbrukums un ar precīzu metienu 4:2 panāca Ozoliņš. Jānim Spruktam pāris mirkļus vēlāk bija iespēja iemest vēl vienus vārtus, taču šajā divcīņā pārāks bija OHK Dinamo vārtsargs Maikls Gārnets.

Pēdējās trešdaļas sākumā rīdzinieki neizmantoja ļoti labu iespēju gūt vārtus, spēlējot divu vīru vairākumā. Cīņas turpinājumā vārti vairs netika gūti un Rīgas Dinamo svinēja pirmo uzvaru Latvijas dzelzceļa kausa izcīņā.

Latvijas dzelzceļa kausa izcīņas otrajā kārtā trešdien Dinamo spēlēs ar Mitišču Atlant, kas pirmajā spēlē ar 0:4 kapitulēja Jaroslavļas Lokomotiv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Latvijas dzelzceļa kauss

Rīgas Dinamo – Maskavas OHK Dinamo 4:2 (2:1, 2:1, 0:0)

Vārti: 10:52 Zainuļins (Šafiguļins, Kudašovs vair.) 0:1, 13:17 Kr.Rēdlihs (Sprukts, M.Rēdlihs) 1:1, 14:46 Surovijs (Ozoliņš, Hartigans vair.) 2:1, 28:16 Milovzorovs (Mosaļovs) 2:2, 35:47 Laviņš (Sprukts, M.Rēdlihs vair.) 3:2, 38:11 Ozoliņš (Hartigans, Surovijs) 4:2.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi