Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Gagarina kauss: Čempioni Maskavas Dinamo pārliecinoši uzvar CSKA; SKA pārāki trillerī Sanktpēterburgā

Ar uzvaru KHL Gagarina kausa izcīņās Rietumu pusfinālu sākuši pašreizējie čempioni Maskavas Dinamo, kuri viesos ar 3:0 uzveica Jāņa Sprukta pārstāvēto CSKA. Smagu panākumu izcīnīja arī Sanktpēterburgas SKA, savā laukumā ar 7:4 pārspējot Čerepovecas Severstaļ.

Abu Maskavas komandu duelī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītie Dinamo guva trīs vārtus jau pirmajās 16 minūtēs, liekot CSKA mainīt šosezon lieliski spēlējošo vārtsargu Rostislavu Staņu. Atlikušajā spēles laikā rezultāts tā arī vairs nemainījās. Dinamo vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko atvairīja 21 metienu bet vārtus uzvarētājiem guva Aleksejs Sopins, Sergejs Koņkovs un Kostantīns Gorovikovs. Jānis Sprukts CSKA trešajā uzbrucēju virknējumā spēlēja 10 minūtes un 17 sekundes, izdarīja vienu metienu un uzvarēja sešos no 10 iemetieniem.

Tikmēr Sanktpēterburgā vietējā SKA komanda ar 7:4 uzveica Čerepovecas Severstaļ. Lai gan SKA otrā perioda sākumā bija vadībā ar 3:1, čerepovieši nedaudz vairāk ka trīs minūšu laikā guva trīs bezatbildes vārtus, pārņemot vadību. SKA paspēja izlīdzināt rezultātu vēl 2.trešdaļā, bet pēdējās 20 minūtēs iemeta trīs ripas un sēriju sāka ar panākumu. Trīs vārti uzvarētāju satāvā Viktoram Tihonovam, bet Severstaļ divas ripas iemeta Jevgēņijs Ketovs.

Abas sērijas turpināsies jau piektdien turpat CSKA laukumā Maskavā un Sanktpēterburgā. Tāpat piektdien sāksies Austrumu konferences pusfināli, kuros Lauris Dārziņš un Kazaņas Ak Bars stāsies pretim Ufas Salavat Julaev, bet Georgijs Pujacs un Omskas Avangard tiksies ar Čeļabinskas Traktor.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi