Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Girgensona 1+1 Nešvilā sekmē Sabres trešo panākumu pēc kārtas

Savus sestos vārtus šosezon otrdien guva latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, palīdzot Bufalo Sabres klubam NHL regulārā turnīra izbraukuma spēlē ar 5:4 (0:1, 2:1, 2:2, 1:0) papildlaikā pārspēt Nešvilas Predators. Tā Bufalo komandai bija trešā uzvara pēc kārtas.

Latvietis ar vārtu guvumu izcēlās spēles otrajā trešdaļā, kad izrādījās veiklākais cīņā vārtu priekšā. Tobrīd rezultāts kļuva 1:1.

Spēles turpinājumā Nešvilai izdevās izvirzīties vadībā pat ar 4:2, tomēr nepilnas sešas minūtes pirms pamatlaika beigām Sabres kapteinis Braiens Džonta pēc Girgensona rezultatīvas piespēles samazināja deficītu līdz vienai ripai. Vien 65 sekundes pirms beigām Kails Okposo rezultātu izlīdzināja, bet papildlaika vidū uzvaras ripu iemeta Sabres jaunā zvaigzne Džeks Aikels, kuram tas bija jau otrais precīzais metiens šajā spēlē.

Girgensons šoreiz uz ledus pavadīja 16:10 minūtes (2:45 mazākumā), iekrājot divus (1+1) rezultativitātes punktus un +1 lietderības koeficientu. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un trīs spēka paņēmienus, kā arī bija pārāks 46% iemetienu.

Šosezon latvietis 47 spēlēs iekrājis 13 (6+7) punktus un -2 lietderības rādītāju. Nākamā būs Girgensona 250.spēle NHL karjerā. Līdz šim 23 gadus vecais hokejists 249 spēlēs Bufalo kreklā guvis 36 vārtus un atdevis 47 rezultatīvas piespēles.

Sabres komanda ar 49 punktiem 47 spēlēs pakāpusies uz 13.vietu Austrumu konferencē. Pēdējās desmit spēlēs komanda uzvarējusi sešas reizes.

Nākamo spēli Sabres aizvadīs jau ceturtdien Dalasā, kur tiksies ar vietējo Stars komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi