Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Girgensona Sabres piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas

Ceturto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta cīņās sestdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda, kas izbraukumā ar 1:6 (0:4, 1:2, 0:0) kapitulēja Ņujorkas Rangers priekšā. 

Jau otrās trešdaļas sākumā Rangers hokejistiem bija izdevies panākt 5:0, bet vienīgos vārtus Sabres labā guva Drū Stefords. 

Neveiksmīgu maču Sabres vienības vārtos aizvadīja čehs Mihals Noivirts, kurš nepilnu 13 minūšu laikā atvairīja tikai piecus no deviņiem pretinieku metieniem un tika nomainīts pret zviedru Jūnasu Enrotu. Viņš atlikušajā pamatlaika daļā spēja tikt galā ar 28 no 30 raidījumiem. 

Zīmīgi, ka pirmās četras ripas Rangers hokejisti pretinieku vārtos raidīja nepilnu četru minūšu laikā - no mača devītās līdz 13.minūtei. 

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un 33 sekundes, izpildīja divus metienus, bloķēja vienu raidījumu, uzvarēja 14 no 21 iemetiena un izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Girgensons, kurš pirmdien atzīmēs savu 21. dzimšanas dienu, pagājušajā sezonā NHL 70 mačos guva astoņus vārtus un veica 14 rezultatīvas piespēles. Savukārt šosezon viņš 40 cīņās jau guvis 11 vārtus un izpildījis deviņas rezultatīvas piespēles, kas dod dalītu otro vietu komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, zaudējot vien Taileram Enisam, kā arī ir labākais vienības vārtu guvējs. 

Kā zināms, latvietis triumfēja NHL Visu zvaigžņu spēles balsojumā, iegūstot iespēju piedalīties mačā, kas 25.janvārī norisināsies Kolumbusā. Pēdējo reizi kāds no Latvijas hokejistiem NHL Visu zvaigžņu spēlē piedalījās 2003.gadā, kad tas bija aizsargs Sandis Ozoliņš. Viņš savas karjeras laikā Visu zvaigžņu spēlē piedalījās septiņas reizes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi