Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Girgensona precīzais bullītis nodrošina Sabres pirmo uzvaru sezonā

Ar precīzu pēcspēles metienu otrdien NHL regulārā turnīra spēlē izcēlās Bufalo Sabres latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, tādējādi palīdzot komandai izcīnīt pirmo uzvaru jaunajā sezonā. Sabres viesos pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 (1:0, 1:1, 1:2, 0:0, 1:0) pārspēja citu sezonas ievadā neveiksmīgi spēlējošu komandu Karolīnas Hurricanes.

Vēl trešā perioda vidū Sabres pēc diviem Markusa Foliņo vārtiem, kā arī Torija Mičela precīzā raidījuma atradās vadībā ar 3:1, tomēr atlikušajā laikā Hurricanes komanda pēc Krisa Terija un Zaka Bojčuka iemestajām ripām panāca izlīdzinājumu. Papildlaikā uzvarētāju noskaidrot neizdevās, bet pēcspēles metienos bija nepieciešami kopumā 16 mēģinājumi, līdz Sabres uzvaru nodrošināja precīzais Girgensona raidījums.

Kopumā latvietim 16 minūtes un 28 sekundes uz ledus (2:24 mazākumā), četri spēka paņēmieni, divi metieni, pieci uzvarēti iemetieni no deviņiem un +1 lietderības koeficients. Sezonas četros mačos Girgensons izcēlies ar diviem vārtu guvumiem un pozitīvu lietderības rādītāju +1.

Ar četrās spēlēs iegūtajiem diviem punktiem Sabres pakāpās uz 13.vietu Austrumu konferencē, bet Hurricanes ar vienu punktu atrodas pozīciju zemāk. Zīmīgi, ka pirms šīs spēles abas komandas bija vienīgās visā līgā, kas vēl nebija tikušas pie punktiem. Sabres ielaistie 17 vārti ir sliktākais rādītājs līgā.

Nākošo spēli Sabres aizvadīs piektdien savā laukumā ar neveiksmīgi spēlējošajiem Floridas Panthers, kuri sezonas trijos mačos pie uzvarām vēl nav tikuši.

Kā zināms, Sabres galvenais treneris ir Latvijā labi pazīstamais Teds Nolans, tāpat kolektīvu papildinājuši divi citi bijušie Latvijas hokeja izlases treneri Artūrs Irbe un Toms Kūlens.

VIDEO: Spēles labākie momenti (Girgensona uzvaras bullītis no 4:10)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi