Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Girgensonam noraidījums, Sabres viesos pārtrauc uzvaru sēriju

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL vienība Bufalo Sabres pirmdien Dalasā ar 2:3 atzina vietējo Stars pārākumu, tādējādi pārtraucot trīs uzvaru sēriju.

Pirmā perioda izskaņā Tailers Eniss vadībā izvirzīja viesus, bet turpmākajās 20 minūtēs Dalasa ar Džordija Benna un Aleksa Goligoska pūlēm jau ieguva 2:1 vadību. Spēles 44.minūtē tas pats Eniss vēl panāca neizšķirtu 2:2, taču nepilnas 10 minūtes pirms pamatlaika beigām debitants Alekss Čeisons vairākumā guva uzvaras vārtus Stars labā. Par spēles spožāko zvaigzni kļuva Sabres zviedru vārtsargs Jūnass Enrots, kurš tika galā ar 36 metieniem.

Stars galvenajam trenerim Lindijam Rafam šī bijua 600.uzvara pie NHL klubu stūres. Zīmīgi, ka viņš iepriekš ilgus gadus bijis tieši Sabres treneris.

Girgensons laukumā pavadīja 14 minūtes un 29 sekundes (4:13 mazākumā), izceļoties ar diviem metieniem, četriem spēka paņēmieniem, vienu bloķētu raidījumu un divminūšu noraidījumu. Tāpat latvieša rēķinā neitrāls lietderības koeficients un divi uzvarēti iemetieni no pieciem. Šosezon 60 mačos Zemgum 20 (6+14) rezultativitātes punkti, 10 soda minūtes un -6 lietderības koeficients.

Sabres aizvien ir vājākā komanda visā līgā - 44 punkti 61 spēlē. Tikmēr Stars ar 68 punktiem 61 mačā ieņem 8.vietu Rietumu konferencē. Nākamo spēli Sabres aizvadīs ceturtdien viesos ar Tampabejas Lightning. Tampabejas sistēmā spēlējošais latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis gan tikko nosūtīts uz AHL. Četrās NHL spēlēs viņš bija Lightning pieteikumā, bet laukumā nedevās.

Spēles labākie momenti



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi