Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Girgensonam un Sabres vēl viena neveiksme viesos

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL vienība Bufalo Sabres ceturtdien izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:0; 0:1; 1:1) piekāpās vienai no līgas spēcīgākajām Sentluisas Blues, kas pēc panākuma atguva līderpozīciju regulārajā čempionātā.

Aizvadītajā spēlē pirmie vārtus guva laukuma saimnieki, otrās trešdaļas ievadā izceļoties Maksimam Laperjē. Abas pārējās ripas tika iemestas mača pēdējās divās minūtēs - vispirms Brendans Morovs panāca 2:0 Blues labā, bet 56 sekundes pirms finālsirēnas Kodijs Hodžsons vairākumā guva goda vārtus viesiem. Par mača spožāko zvaigzni atzina Blues vārtsargu Braienu Eliotu, kurš atvairīja 25 Sabres metienus. Bufalo komandai tas bija 29.zaudējums 37 izbraukuma spēlēs šajā sezonā.

Girgensons laukumā pavadīja trešo ilgāko laiku NHL karjerā -  20 minūtes un 40 sekundes (1:54 mazākumā). Viņa rēķinā divi metieni, trīs spēka paņēmieni un divi bloķēti pretinieku raidījumi, kā arī negatīvs lietderības koeficients -1. Šosezon Zemgum 64 mačos 20 (6+14) punkti un -5 lietderība.

Sabres aizvien ir pārliecinoši līgas pastarīši - 51 punkts 76 mačos, līdz sezonas beigām komandai atlikušas sešas spēles. Tikmēr Blues ar iekrātiem 111 punktiem 76 spēlēs ir līgas līderi. Tikpat punktu, bet viena aizvadīta spēle vairāk arī Bostonas Bruins, kas aizvadītajā naktī ar 3:4 papildlaikā piekāpās Toronto Maple Leafs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi