Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Girgensons ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, nespēlēs vēl vismaz nedēļu

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, bet viņa pārstāvētā Bufalo Sabres komanda izcīnīja panākumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, ar rezultātu 3:2 (1:1, 0:1, 2:0) viesos apspēlēja Otavas Senators.

Jau pirms šī mača bija zināms, ka Girgensons uz spēli Otavā nav devies un latvietis ķermeņa vidusdaļas traumas dēļ izlaida ceturto spēli pēc kārtas, tomēr tāpat otrdien kļuva zināms, ka uzbrucējs ievietots savainoto spēlētāju sarakstā. Pēc NHL noteikumiem tas nozīmē, ka viņš nespēlēs vēl vismaz septiņas dienas un šajā laikā Sabres vienībai ieplānotas trīs spēles.

Otrdienas mačā rezultātu jau pēc 24 sekundēm atklāja Sabres hokejists Raiens O'Reilijs, tomēr turpinājumā mājiniekiem izlīdzinājumu panāca Bobijs Raiens, bet otrajā trešdaļā Senators vienībai vadību deva pieredzējušais aizsargs Dions Fanefs.

Tomēr trešajā trešdaļā vispirms jau pirmajā minūtē Sabres komandai 2:2 panāca Mets Moulsons, bet astotajā minūtē uzvaras vārtus iemeta Džastins Beilijs.

Sabres vārtsargs Robins Lēners pret savu bijušo komandu atvairīja 39 metienus. Abas komandas tikās jau piekto reizi šosezon un Sabres guva ceturto panākumu.

Girgensons šajā sezonā, aizvadot 52 mačus, izcēlies ar sešiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -2.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā Sabres vienība ar 58 punktiem 57 spēlēs pacēlusies uz 13.pozīciju un ir sestā Atlantijas divīzijā. Savukārt Senators vienība guvusi 64 punktus 54 cīņās, kas dod otro vietu konferencē.

Turpinājumā šonedēļ Sabres savā laukumā sacentīsies ar Kolorādo Avalanche, Sentluisas Blues un Čikāgas Blackhawks hokejistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi