Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Girgensons sezonu noslēdz ar gūtiem vārtiem; pievienosies Latvijas hokeja izlasei

Ar gūtiem vārtiem trešdien AHL Kaldera kausa izcīņā atzīmējās Ročestras Americans latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, taču tas nepalīdzēja izcīnīt uzvaru viesos pret Toronto Marlies - 2:3 papildlaikā. Līdz ar to Americans sērijā piekāpās ar 0:3 un Girgensons steigsies palīgā Latvijas hokeja izlasei, kuras pieteikumā pasaules čempionātam viena vieta atstāta brīva tieši viņam. Šobrīd gan vēl nav zināms, vai uzbrucējs būs ierindā jau uz pirmo spēli 4.maijā pret Krieviju.

Girgensons ar precīzu metienu izcēlās otrā perioda 15.minūtē, tobrīd panākot neizšķirtu 1:1. Pamatlaikā komandas apmainījās ar vēl vienu vārtu guvumu katra, bet papildlaikā Marlies centra Vila Aktona gūtie vārti nodrošināja Toronto komandai uzvaru mačā un arī visā sērijā.

Zemgum kopumā trīs metieni pa vārtiem un +1 lietderības koeficients. Trīs play-off spēlēs latvietis atzīmējās ar trim gūtiem vārtiem un lietderības koeficientu +2. Iepriekš regulārās sezonas 61 mačā par sezonas visvairāk progresējušo hokejistu atzītajam Girgensonam 17 (6+11) punkti, -7 lietderība un 28 soda minūtes.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja Kristiana Pelša pārstāvētā Oklahomsitijas Barons komanda, kas ar 1:6 viesos piekāpās Šarlotes Checkers. Pelšs šim mačam nebija pieteikts. Sērijā līdz trim uzvarām ar 2:1 vadībā ir Šarlote.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi