Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Hosa: Pret SKA motivācija nav jāmeklē

Rīgas Dinamo slovāku uzbrucējs Marsels Hosa svētdienas uzvarā pār Sanktpēterburgas SKA jau 28.sekundē guva mača pirmos vārtus. Hosa intervijā kluba interneta mājaslapai izteicās, ka jau pirms spēles komanda bija noskaņojusies spēlēt labi."Kad jāspēlē pret Sanktpēterburgu, nekad nav lieki jāmeklē motivācija.

Pēc iepriekšējā spēlē piedzīvotā zaudējuma, mēs šodien bijām pārliecināti, ka spēlēsim labi. Mēs guvām ļoti daudz vārtus pret vienu no spēcīgākajām līgas komandām," atzina uzbrucējs, kuram pēc šī vārtu guvuma šosezon jau 15 iemestas ripas.Tāpat M.Hosa atzīmēja vārtsarga Jakuba Sedlāčeka spēli: "Mēs spējām viņus pārsteigt periodu sākumos. Vai viņi nebija gatavi spēlēt ar pirmajām sekundēm? Tas jājautā viņiem. Mača izskaņa bija ļoti saspringta. Šī spēle pierādīja, ka arī esot vadībā ar 4:0, ir jāspēlē līdz beigu signālam. Ir patīkama sajūta pēc šādas uzvaras. Gribētu izcelt arī Jakubu, kurš šodien aizvadīja lieliski spēli un vairākkārt arī mūs glāba.""Mēs paši gandrīz ielaidām vārtus spēles sākumā. Jakubs mūs izglāba un aizskrējām pretuzbrukumā un Vilsons atdeva teicamu piespēli," savus jau 1.minūtē gūtos vārtus komentēja Hosa."Domāju, katrs šādā spēlē gribētu triekt ripu tukšos vārtos, kā to izdarīja Indrašis. Tik ļoti emocionālai spēlei Miks pielika labu punktu."

Hosa sezonas 35 mačos iekrājis 32 (15+17) rezultativitātes punktus. Iemestās 15 ripas ir labākais rādītājs klubā un ceturtais - visā līgā. Tikmēr Kails Vilsons (14+23) atguvis ceturto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Kanādietis pret SKA izcēlās ar trim piespēlēm.

Nākošo spēli Rīgas Dinamo aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Laura Dārziņa pārstāvēto Čeļabinskas Traktor. Tā būs pēdējā spēle pirms decembra pārtraukuma - pēc tam šajā mēnesī atlikušas mājas spēles ar Prāgas Lev un Bratislavas Slovan (28., 29.decembris).

Dinamo ar 65 punktiem 35 mačos Rietumu konferencē atrodas 4.vietā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi