Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ilggadējais Rīgas Dinamo spēlētājs Hosa sezonu izsāks Čehijas komandā Plzeņas Škoda

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas Dinamo visu laiku rezultatīvākais uzbrucējs slovāks Marcels Hosa jauno sezonu uzsāks Čehijas komandā Plzeņas Škoda.

Tiek ziņots, ka abas puses līgumu drīkstēs pārtraukt, ja par Hosu nopietnu interesi izrādīs kāda KHL vai Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība.

Jaunā Čehijas čempionāta sezona sāksies 11.septembrī. Pagājušajā sezonā Škoda regulāro turnīru noslēdza septītajā pozīcijā, bet izslēgšanas turnīrā zaudēja pirmajā kārtā, nesasniedzot ceturtdaļfinālu.

Pagājušo sezonu Hosa sāka Rīgas Dinamo vienībā, 38 mačos izceļoties ar septiņiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, tomēr neilgi pirms Ziemassvētkiem viņš tika atbrīvots. Turpinājumā Hosa īslaicīgi palīdzēja Slovākijas klubā Trenčīnas Dukla, bet sezonu noslēdza Zviedrijas vienībā Ernšeldsvīkas Modo.

Kopā savas karjeras laikā Hosa Rīgas Dinamo aizvadījis 215 regulārā čempionāta spēles, gūstot 94 vārtus un izpildot 76 rezultatīvas piespēles, kas ļauj atrasties vienības visu laiku rezultatīvāko spēlētāju galvgalī.

Lai gan Hosu 2000.gadā ar kopējo 16.numuru Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā izvēlējās Monreālas Canadiens, šajā līgā viņam pa īstam nostiprināties neizdevās, tāpēc 2008.gadā viņš atgriezās Eiropā, lai pievienoties Rīgas Dinamo un jaundibinātajai KHL.

Pēc veiksmīgām divām sezonām rīdzinieku rindās viņš pievienojās spēcīgajam Krievijas klubam Kazaņas Ak Bars, taču tur vairs nedemonstrēja agrāko rezultativitāti, nākamo sezonu jau uzsākot Maskavas Spartak rindās, bet to noslēdzot Rīgā. Savukārt 2012./2013.gada sezonu Hosa pavadīja citā KHL klubā Prāgas Lev no Čehijas, bet 2013./14.gada sezonu atkal nospēlēja Rīgas Dinamo sastāvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi