Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Indrašis: Galvenais, ka atradām savu spēli un uzvarējām

Rīgas Dinamo uzvarā pār Jaroslavļas Lokomotiv (4:1) viens no redzamākajiem hokejistiem bija Miks Indrašis, kurš izcēlās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Uzbrucējs pēc panākuma izcēla arī Kailu Vilsonu, Marselu Hosu un Juri Upīti."Sākām labi un aktīvi, veidojām vārtu gūšanas momentus.

Slikti, ka otrajā periodā atkal palaidāmies, bet labi, ka spējām rezultātu izlīdzināt. Kā vienmēr otrajā periodā nenospēlējam tik labi, kā varētu. Galvenais, ka pratām atrast savu spēli un izcīnījām svarīgu uzvaru," Indrašis citēts kluba interneta mājaslapā."Laikam hokeja eksperti šoreiz kļūdījās. Ja arī pret Lokomotiv nonākam zaudētājos, mēs spējam izcīnīt uzvaru."Spēles pēdējā minūtē Indrašis realizēja piešķirto soda metienu. "Kad izrāvos pret vārtsargu, vajadzēja ieslēgt kājiņas, lai apietu aizsargu un aizbēgtu. Beigās mani nopļāva. Ja piešķīra bullīti, tad jau biju to pelnījis. Viss kārtībā, soda metienu trāpīju," Miks komentēja notikumus mača izskaņā.M.Indrašis uzteica divu vārtu autoru Vilsonu, kā arī abus pārējos pirmās maiņas uzbrucējus Hosu un Upīti, kuri parādījuši lielisku cīņassparu."Vilsons ir malacis. Tāpat kā Hosa, atliek viņiem iedot ripu vārtu priekšā un viņi zinās, ko ar to darīt. Arī Upītis ir malacis, man patika, kā viņš spēlēja. Juris cīnījās līdz pēdējam, pašatdeve viņam bija lieliska."

Ar 19 (7+12) rezultativitātes punktiem Indrašis ir labākais no Dinamo pašmāju hokejistiem. Vairāk ir tikai leģionāriem Vilsonam (14+19), Hosam (13+17) un Polam Šehuram (12+8).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi