Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Indrašis gūst divus vārtus Maskavas Dinamo panākumā

Latvijas hokejists Miks Indrašis pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izcēlās ar mača pirmo un pēdējo vārtu guvumu, palīdzot Maskavas Dinamo komandai uzvarēt savā laukumā.

Maskavas Dinamo mājās ar rezultātu 6:3 (1:2, 1:0, 4:1) pārspēja Magņitogorskas Metallurg.

Indrašis jau otrajā mačā pēc kārtas guva savas komandas pirmos vārtus, izceļoties mača astotajā minūtē. Viesi minūtes un 14 sekunžu laikā pirmā perioda beigās pēc diviem Sergeja Mozjakina goliem vairākumā izvirzījās vadībā ar 2:1. 25.minūtē Juso Hietanens rezultātu izlīdzināja, bet 38.minūtē Dmitrijs Jaškins vairākumā, kombināciju sākot Hietanenam, panāca 3:2 jau mājinieku labā. Metallurg atspēlējās 43.minūtē pēc Romāna Ļubimova metiena, bet vēl pēc astoņām minūtēm Dinamo vēlreiz nokļuva vadībā pēc Vjačeslava Kuļomina gola - 4:3. Nepilnas divas minūtes pirms mača beigām vairākumā viesi nomainīja vārtsargu Vasiliju Košečkinu pret sesto laukuma spēlētāju, taču Dinamo divreiz iemeta ripu tukšos vārtos, vispirms izceļoties Hietanenam, bet punktu spēlei pēc Igora Poligalova piespēles pieliekot Indrašim - 6:3.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 16 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā trijos metienos pa vārtiem divreiz bija precīzs. Indrašis.

Dinamo 18 aizvadītajās spēlēs iekrājusi 21 punktu, izvirzoties ceturtajā vietā Rietumu konferencē. Tikmēr Rīgas Dinamo šajā pašā konferencē 17 spēlēs tikusi pie desmit punktiem un ir pēdējā, 12.vietā gan konferencē, gan visā līgā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.  

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi