Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Indrašis: Nebija jau tā, ka necīnījāmies

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Mika Indraša komentārs pēc pasaules čempionāta pēdējās spēles, kurā mūsu hokejisti ar 1:3 piekāpās Norvēģijai, ierindojoties 13.vietā. Vienīgos vārtus guva tieši Miks.

Kādā noskaņojumā gatavojāties šai spēlei - atvaļinājuma vai kaujinieciskā?

Mēs labi zinājām, ka tik un tā ir vajadzīgi trīs punkti, lai pakāptos uz maksimāli augstu vietu. Centāmies to arī izdarīt. Zinājām, ka būtiskākie uzdevumi čempionātā jau atrisināti un ceturtdaļfinālā iekļūt vairs nevaram, taču tāpat mums gribējās pabeigt turnīru uz pozitīvas nots - ar uzvaru pār Norvēģiju. Nebija jau tā, ka necīnījāmies. Gājām un darījām, ko varējām, bet ielaidām divus muļķīgus golus otrā perioda pašā sākumā. Pēc tam diemžēl vairs nespējām atspēlēties.

Kas notika otrā perioda sākumā?

Es neatceros, kā viņi iemeta savus otros vārtus, bet trešie bija tīrākā veiksme. Vārtsargs atvairīja metienu un sita to tālāk no vārtu priekšas, bet tā trāpīja aizsargam pa kāju. Tur nevienu nevar vainot, vienkārši tā neveiksmīgi viss sanāca. Tie divi norvēģu vārti mūs bišķiņ nosēdināja, taču gājām uz priekšu, mēģinājām atspēlēties, kaut ko darījām. Vienīgais - vairākums šoreiz bišķiņ piekliboja. Viņi laikam bija uzmanīgi izpētījuši, ko mēs darām vairākumā.

Izšķirošs bija brīdis, kad atkal netika realizēts pieci pret trīs vairākums?

Jā, piecatā pret trim ir jāmet iekšā. Bet mums atkal kaut kā nesanāca to izdarīt. Bija viens labs moments - bija iespēja iemest tukšos vārtos, bet pēc tam sākās jau neliela mandrāža, pārdzīvojot par to, ka nevaram iemest piecatā pret trīs.

Savā vārtu guvumā laikus pamanīji, ka viņi iet mainīties?

Jā, redzēju, ka viņi nāk uz maiņu. It kā arī pats tobrīd biju jau diezgan piekusis (iesmejas), bet sanāca palikt uz ledus. Viņiem īsti nesanāca ripas izmešana ārā no zonas tā, kā viņi to bija gribējuši. Guņa [Galviņš] man uzreiz iedeva, gāju iekšā zonā un uzmetu. Trāpīju tieši tur, kur gribēju, - zem lavenes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi