Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Indrašis: Uzņēmos risku, bet tas attaisnojās

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo uzbrucējs Miks Indrašis otrdien regulārā čempionāta mačā, veicot savu meistarstiķi, uzņēmies risku, taču tas pilnībā attaisnojies, uzskata uzbrucējs. 

Kā ziņots, Rīgas Dinamo regulārā čempionāta priekšpēdējās mājas spēļu sērijas pēdējā spēlē otrdien ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Jaroslavļas Lokomotiv vienībai, ko pārstāv arī tā kādreizējais uzbrucējs Miķelis Rēdlihs. Latvijas klubam tas bija ceturtais zaudējums pēc kārtas un piektā neveiksme pēc kārtas savu skatītāju priekšā. 

"Biju aiz vārtiem, bet īpašu iespēju turpināt uzbrukumu nebija. Situācija šādam manevram bija ērta, vajadzēja to izmantot. Iespēja gūt vārtus bija 50 pret 50. Uzņēmos risku, taču tas attaisnojās," Indraša teiktais citēts portālā Sports.ru, uzbrucējam piebilstot, ka treniņos viņam patīk brīvā brīdī izmēģināt dažādus trikus. 

"Arī citās spēlēs man ir bijušas iespējas veikt līdzīgu gājienu, tomēr ne reizi nav bijis tāds koncentrēšanās līmenis, kāds nepieciešams, lai to kaut vai mēģinātu," piebilst Indrašis, kurš vēlāk sekojošajā pēcspēles metienu sērijā bija neprecīzs. "Ripa noslīdēja no lāpstiņas, bet vārtsargs lieliski nolasīja manas darbības. Tāpēc pēc mača neesmu pārāk apmierināts." 

Sezonas gaitā Indrašis, būdams viens no komandas statistiskajiem līderiem, tika nosūtīts uz Dinamo fārmklubu Liepājas metalurgs. Uzbrucējs uzskata, ka viņa gūtie vārti neizslēdz šādas situācijas atkārtošanos. 

"Ja atkal nospēlēšu vāji un izdarīšu kaut ko, kas neatbilst spēles gaitai, mierīgi atkal varu tikt nosūtīts uz Liepāju," citēts uzbrucējs. "Fārmklubā var sakopot domas, jo galu galā ikviens taču vēlas spēlēt pirmajā komandā. Kad tiku nosūtīts, man tā bija laba mācība. Tāpēc tagad ar visiem spēkiem cenšos palikt komandā un nepieļaut jaunas kļūdas." 

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas Dinamo ar 46 punktiem 46 spēlēs ieņem 12.vietu. Sešas spēles pirms regulārā čempionāta beigām rīdzinieki no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 14 punktiem, saglabājot ļoti minimālas izredzes iekļūt izslēgšanas cīņās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi