Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Jaroslavļas Lokomotiv no Prāgas aizbrauc ar 0-2 sērijā

Latvijas hokeja izlases uzbrucēju Jāņa Sprukta un Miķeļa Rēdliha pārstāvētais KHL klubs Jaroslavļas Lokomotiv piektdien viesos ar rezultātu 1:2 (0:1; 0:1; 1:0) atkārtoti piekāpās Prāgas Lev vienībai no Čehijas. Tādējādi Rietumu konferences finālā rezultāts kļuvis 2:0 Prāgas labā, jo divas dienas iepriekš Lev bija pārāki ar 3:0. Nākamās divas spēles svētdien un otrdien notiks Jaroslavļā.

Pirmajās 10 minūtēs Lokomotiv divreiz noraidījās un otro vairākuma iespēju Lev izmantoja - aizsargs Natans Ojstrīks vairākumā atklāja rezultātu. Otrā perioda ievadā viesi uz teju pusotru minūti palika trijatā, taču šoreiz prata vārtus nosargāt neskartus. Izšķirošs brīdis pienāca perioda izskaņā, kad Lokomotiv trešās maiņas uzbrucējs Igors Musatovs uzbrukumā rupji uzgrūdās mājinieku vārtsargam Petri Vehanenam. Sekoja pamatīgi asumi, bet vainīgais kopā sapelnīja pat 29 (2+2+5+20) soda minūtes un laukumu pameta. Pusotru minūti vēlāk Patriks Zakrisons no burzmas vārtu priekšā otro reizi mačā pārspēja Kērtisu Senfordu - 2:0 pēc spēlētām 40 minūtēm, bet Lokomotiv vārtus šājā sērijā nebija guvuši piecus periodus pēc kārtas.

Trešais periods jau deva cerību viesiem - īsā brīdi divi noraidījumi Lev sastāvā un Lokomotiv vadošās maiņas uzbrucējs Jegors Averins spēles 50.minūtē lielo vairākumu prata pārvērst komandas pirmajos gūtajos vārtos šajā sērijā (1:2).Tomēr atlikušajā laikā visi centieni atspēlēties cieta neveiksmi, lai gan arī šajā spēlē Lokomotiv pa pretinieku vārtiem veica vairāk metienu (35:22).

Sprukts un Rēdlihs arī šo maču aizvadīja Lokomotiv ceturtajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Sergeju Koņkovu. Jānim 12 minūtēs uz ledus viens metiens, divminūšu noraidījums, viens spēka paņēmiens un astoņi uzvarēti iemetieni no 12. Miķelim 12 minūšu laikā pieci metieni (otrs aktīvākais komandā).

Jaroslavļa iepriekš kļuva par Gagarina kausa izcīņas lielāko pārsteigumu autori, vispirms septiņās spēlēs izslēdzot pēdējo divu sezonu uzvarētājus Maskavas Dinamo, bet konferences pusfinālā sakaujot arī zvaigžņoto Sanktpēterburgas SKA. Tikmēr Lev četros mačos izrēķinājās ar debitantiem Zagrebas Medveščak, kā arī sešās spēlēs uzveica Rīgas Dinamo pāridarītājus Doņeckās Donbass.

Austrumu konferences finālā sacenšas Artūra Kuldas pārstāvētā Ufas Salavat Julaev komanda un Magņitogorskas Metallurg. Pirmajā mačā ceturtdien ar 3:2 pārāki izrādījās Metallurg, bet sērijas otrā spēle notiks sestdien.

VIDEO: Musatova noraidījums


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi