Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Jaunais hokejists Rihards Bukarts atgriezies AHL

Latvijas hokejists Rihards Bukarts otrdien tika izsaukts uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubu Springfīldas Thunderbirds, kurš viņš sāka šo sezonu, bet kopš novembra beigām spēlēja līmeni zemākajā Austrumkrasta Hokeja līgā (ECHL).

Patlaban 21 gadu vecais Bukarts šīs sezonas sākumā AHL čempionātā Thunderbirds rindās aizvadīja 11 spēles, kurās izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, taču novembra nogalē tika nosūtīts uz ECHL klubu Mančestras Monarchs, kur 28 spēlēs guva 15 vārtus un astoņas reizes asistēja partneriem.

Savukārt otrdien viņš atgriezās Thunderbirds sastāvā un jau trešdien var doties laukumā AHL mačā pret Hartfordas "Wolf Pack" hokejistiem.

AHL čempionātā Bukarts debitēja iepriekšējās sezonas beigu daļā, aizvadot vienu spēli Portlendas Pirates komandā, kas bija Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas Panthers fārmklubs. Debijas mačā uzbrucējs izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Iepriekšējo sezonu viņš sāka Rietumu hokeja līgas (WHL) junioru vienībā Brendonas Wheat Kings, bet oktobra beigās tika aizmainīts uz Portlendas Winterhawks un kļuva par latvieša Rodrigo Ābola komandas biedru. Tomēr Winterhawks nepārvarēja izslēgšanas turnīra pirmo kārtu, un pēc tam Bukarts noslēdza amatiera pārbaudes laika līgumu ar Pirates. Junioru karjerā WHL čempionātā viņš aizvadīja 192 spēles, kurās guva 92 vārtus un atdeva 98 rezultatīvas piespēles.

Savukārt pirms šīs sezonas par Floridas Panthers fārmklubu kļuva Springfīldas Thunderbirds, tāpēc pēc dalības NHL kluba treniņnometnē Bukarts tika nosūtīts uz šo AHL klubu.

Thunderbirds šosezon AHL čempionātā ar 53 punktiem 55 spēlēs ieņem sesto vietu Atlantijas divīzijā, savukārt Monarch ECHL čempionātā ar 70 punktiem 55 mačos ir otrajā pozīcijā Ziemeļu divīzijā.

AHL kopvērtējuma līdere šobrīd ir Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē Barracuda, kas ir pirmā arī Klusā okeāna divīzijā, kamēr Atlantijas divīzijā pirmo vietu ieņem Teodors Bļugers un Vilksbāres/Skrentonas Penguins komanda, bet Ziemeļu divīzijā vadībā atrodas Sirakjūsas Crunch, kur spēlē vārtsargs Kristers Gudļevskis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi