Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jekaterinburgā hokeja līdzjutējs smagi savaino Salavat Julajev vārtsargu

Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas trešajā spēlē Jekaterinburgā starp vietējo Avtomobilist un Ufas Salavat Julajev uz rezervistu soliņa nokļuvis skatītājs uzbrucis viesu hokeja komandas rezerves vārtsargam Vitālijam Koļesņikam, ziņo Krievijas mediji. Hokejistam guvis plēstas brūces un zaudējis daudz asiņu, bet Ufas klubs pieprasījis sērijas ceturto spēli aizvadīt tukšu tribīņu priekšā.

14.marta spēlē Jekaterinburgā vietējās komandas līdzjutējs pārrāpās pāri aizsargstiklam, vairākas reizes vārtsargam iesita ar roku, pēc tam paķēra hokeja nūju, ar kuru izdarīja vairākus spēcīgus sitienus pa galvu. Krievu mediji neatceras līdzīgu gadījumu Krievijas profesionālajā hokejā. Salavat Julajev iesniedzis oficiālu protestu, pieprasot Kontinentālās hokeja līgas vadībai izskatīt incidentu un sodīt vainīgos. Tāpat Ufas klubs pieprasa sērijas ceturto spēli Jekaterinburgā aizvadīt tukšu tribīņu priekšā, lai izslēgtu šādus rupjus drošības noteikumu pārkāpumus. "Šādi gadījumi profesionālajā sportā nav pieļaujami un nodara kaitējumu KHL un visas Krievijas hokeja tēlam," teikts Salavat Julajev paziņojumā.Pēc uzvarām pirmajās divās sērijas spēlēs savā laukumā ar 5:1 un 4:1 Ufas klubs Jekaterinburgā piedzīvoja zaudējumu ar 3:4. Ceturtā spēle paredzēta pirmdien pulskten 16 pēc Latvijas laika.

Avtomobilist vadība paziņojusi, ka Salavat Julajev vadība sagrozījusi faktus par incidenta norisi, apgalvojot, ka kautiņu sācis Ufas kluba masieris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi