Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Jučers: Šie ir svarīgākie mači manā karjerā

Rīgas Dinamo vārtsargs Māris Jučers Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu astotdaļfināļā aizvadījis savas līdz šim svarīgākās spēles karjerā, taču vārtsargs ar lielo atbildību spēj tikt galā.

Arī uz sesto spēli ceturtdien Arēnā Rīga, kurā rīdziniekiem, lai pagarinātu sezonu, obligāti jāuzvar, Jučers cenšas gatavoties kā vienmēr. "Es necenšos sevi īpaši noslogot ar domām, ka tā ir izšķirošā spēle. Mēs visi apzināmies šīs cīņas nozīmi, visi esam noskaņoti tikai uzvarai, taču es spēlei gatavojos kā vienmēr – tā ir spēle, kas jāuzvar, un mēs to centīsimies izdarīt," aģentūrai BNS trešdien pēc treniņa sacīja Jučers.

Jučers Rīgas Dinamo vārtos stāvējis kopš sērijas trešās spēles trešā perioda, kad traumu guva rīdzinieku pamatvārtsargs Kriss Holts. "Jūtos labi, jo šāda līmeņa un spriedzes spēles man vēl nav bijušas un šie noteikti ir bijuši svarīgākie mači karjerā. Tā ir lieliska pieredze, cenšos mācīties no kļūdām, jo šādos mačos var iegūt ļoti lielu pieredzi, kas noderēs turpmāk," pārliecināts ir vārtsargs.

Pēc zaudējumiem vārtsargs sevi necenšas šaustīt vai vainot neveiksmē, bet pēc spēles analizē situācijas, kad tika zaudēti vārti. "Protams, pēc spēles visu pārdomāju un analizēju ielaistos vārtus, kļūdiņas. Zinu, kur pieļāvu kļūdas, un cenšos tās izprast, lai uz priekšdienām tas vairs neatkārtotos," piebilda vārtsargs, kurš Dinamo aizvada pirmo sezonu.

Par to, ka visos piecos mačos rīdzinieki pirmie ielaiduši vārtus, treneri nav pārmetuši, taču, iespējams, ka šis fakts ir iespaidojis ari sērijas gaitu, sprieda vārtsargs. Viņš uzsvēra, ka komanda visu laiku ir cīnījusies. "Tāpēc rokas jau neviens nenolaiž, ka pirmie zaudējam vārtus, vienalga, vai ir 0:1, 1:2 vai vienalga cik vārti, visi cīnās līdz galam, un to var redzēt visās spēlēs," uz komandas cīņassparu norādīja Jučers.

Viņš atzina, ka pirms ceturtdienas spēles Dinamo spēlētāju noskaņojums ir labs un kaujiniecisks. "Vajadzīga uzvara, un mēs cīnīsimies par to. Atmosfēra komandā laba, garastāvoklis šodien visiem labs, gatavojamies spēlei," lakonisks bija vārtsargs.

Māris play-off turnīrā vārtos stājies trīs spēlēs, izcīnījis vienu uzvaru, vidēji ielaižot 2.85 ripas spēlē un atvairot 86.9% metienu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar lielām ambīcijām

Toms Skujiņš: Pasaules čempionāta trase priekš manis ir ļoti laba, jo ir pietiekami smaga.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi