Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jūnija sākumā Rīgā norisināsies boksa sacensības hokeja kaušļiem

Jūnija sākumā Rīgā norisināsies boksa sacensības hokeja kaušļiem jeb tā dēvētajiem hokeja policistiem, aģentūru BNS informēja pasākuma organizatori sporta mārketinga aģentūra "Passport".

Starpkontinentālais hokeja boksa čempionāts "Icebox 2011" norisināsies 2. jūnijā "Arēnā Rīga", un organizatori tajā sola pasaules vadošo hokeja līgu pārstāvju piedalīšanos.

"Passport" uzsver, ka šāds pasākums notiks pirmo reizi pasaules profesionālā sporta vēsturē. Čempionātā tiks noskaidrots "Icebox 2011" čempiona jostas ieguvējs. Čempionāta cīņas papildinās gaismu un video šovs, kā arī populāru mākslinieku uzstāšanās.

"Pirmais "Icebox" pasākums notiks Latvijā, taču jau pašlaik šis čempionāts ir izsaucis ažiotāžu un plānojam, ka 2012. gadā čempionāta fināls notiks ASV vai Krievijā," pastāstīja čempionāta direktors Olafs Saulriets.

"Icebox" čempiona noskaidrošana paredzēta vairākās kārtās ar izslēgšanas metodi. Sākumā tiks izlozēti pirmās kārtas pretinieku pāri, kas cīnīsies par iekļūšanu nākamajās kārtās. Katra cīņa notiks trīs raundos, katra raunda ilgums būs divas minūtes. Cīņas tiesās starptautiski licencēti boksa tiesneši.

Čempionātā piedalīsies astoņi dalībnieki - Nacionālās hokeja līgas (NHL), Kontinentālās hokeja līgas (KHL) un Eiropas lielāko hokeja līgu atpazīstamākie hokejisti, kas popularitāti un atpazīstamību ieguvuši ne tikai ar hokeja spēlēšanu, bet arī ar māku kauties. Ņemot vērā, ka patlaban turpinās hokeja līgu regulārās sezonas un izslēgšanas spēles, čempionāta dalībnieku vārdi tiks nosaukti aprīlī un maijā. Interesi par dalību pasākumā jau ir izrādījušas pirmā līmeņa hokeja zvaigznes. Pasākumā līdzdarbosies goda žūrija, kuras dalībnieki būs skandalozi sporta pasaulē ar savu slikto zēnu tēlu, kā arī pasaulē atzīti cīņas sportu meistari.

Pasākuma organizatori uzsver, ka dūru izvicināšana ledus laukumā kļuvusi par neatņemamu hokeja sastāvdaļu. Pēc veiktajām aptaujām secināts, ka aptuveni 30 procenti skatītāju NHL spēles apmeklē tikai tāpēc, lai redzētu kautiņus.

No 22. marta "Biļešu servisa" tirdzniecības tīklā tiks sākta "Icebox 2011" čempionāta biļešu tirdzniecība. Pirmo 1000 biļešu cena būs tikai 12 latu. Būs nopērkamas arī VIP kategoriju biļetes, kuras maksās 50 līdz 100 latu.

Čempionāta idejas autors ir sporta mārketinga aģentūra "Passport", pasākuma līdzorganizators ir "Unititled productions". Pasākuma norisi Latvijā atbalsta: TV6, "Star FM", "Playboy" un "Diena".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi