Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

K.Rēdlihs - KHL džentlmenis uz ledus, Znaroku atzīst par labāko treneri

Rīgas Dinamo aizsargs Krišjānis Rēdlihs trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) noslēguma pasākumā izpelnījies aizvadītās sezonas džentlmeņa uz ledus nosaukumu, tikmēr Gagarina kausa ieguvēju Maskavas Dinamo galvenais treneris Oļegs Znaroks atzīts par labāko savā arodā, vēsta Sport Express.

K.Rēdlihs aizvadītajā sezonā uz ledus devās 50 regulārā čempionāta spēlēs un vēl septiņos izslēgšanas mačos, kopumā gūstot sešus vārtus un izdarot 17 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnot lietderības koeficientu +15. Latviešu aizsarga kontā tikai 14 soda minūtes. Par otru džentlmeni uz ledus atzīts Sanktpēterburgas SKA zviedru uzbrucējs Tonijs Mortensons.

Znaroks atzīts par labāko treneri – tieši Latvijas hokeja speciālists kļuva par pirmo, kura vadībā pie Gagarina kausa tika Austrumu konferences komanda. Spraigā finālsērijā Maskavas Dinamo ar 4:3 uzveica izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētos Omskas Avangard.

Par KHL sezonas vērtīgāko un rezultatīvāko hokejistu atzīts Aleksandrs Radulovs, kurš pērn pārstāvēja Ufas Salavat Julaev un sezonas 56 spēlēs tika pie 25 vārtiem un 44 rezultatīvām piespēlēm (69 punkti). Pēc izstāšanās no Gagarina kausa izcīņas, krievu hokejists devās uz NHL, kur Nešvilas Predators sastāvā noslēdza regulāro čempionātu un kļuva par komandas otru rezultatīvāko hokejistu play-off (1+5).

Labākais vārtsargs aizvadītajā sezonā bija čempionu mūris Aleksandrs Jerjomenko, bet visvairāk ripu (27) pretinieku vārtos sameta Astanas Baris uzbrucējs Brendons Bočenskis.

Visbeidzot, KHL sezonas simboliskajā izlasē tika iekļauti vārtsargs Jerjomenko, aizsargi Dmitrijs Kaļiņins (SKA) un Kevins Dalmens (Astanas Baris), kā arī uzbrucēji Aleksandrs Radulovs, Romāns Červenka (Avangard) un Mihails Aņisins (Maskavas Dinamo).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi