Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kalniņa pārstāvētā Jokerit komanda uzvar spēli par spīti Daugaviņa vārtiem

Helsinku Jokerit ar Jāni Kalniņu vārtos pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā guva uzvaru par spīti Kaspara Daugaviņa gūtajiem vārtiem un rezultatīvai piespēlei pretinieku rindās, bet Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Gunārs Skvorcovs ar rezultatīvu piespēli debitēja Pekinas Kuņluņ Red Star kluba sastāvā, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru.

Kalniņš Helsinku Jokerit vārtos atvairīja 23 Maskavas Spartak spēlētāju metienus un palīdzēja savai komandai mājās ar 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) pārspēt Maskavas klubu.

Spartak rindās divus rezultativitātes punktus sakrāja Daugaviņš, piespēlējot pirmo vārtu guvumā un iemetot vārtus pēdējā periodā, kas fiksēja galarezultātu.

Latvijas izlases uzbrucējs 19 minūtēs un 14 sekundēs divreiz meta pa Kalniņa sargātajiem vārtiem, kā arī uzvarēja vienā no četriem iemetieniem.

Mārtiņš Karsums Krievijas galvaspilsētas komandā 16 minūtēs un 34 sekundēs arī divreiz traucēja Kalniņu vārtos, kā arī uzvarēja pusē no četriem iemetieniem un pielietoja divus spēka paņēmienus.

Pekinas klubs viesos ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) uzvarēja Habarovskas Amur, svinot ceturto panākumu pēdējās piecās spēlēs.

Skvorcovs savā debijā Pekinas vienībā laukumā pavadīja 11 minūtes un 50 sekundes, rezultatīvi piespēlējot komandas otro vārtu guvumā. Uzbrucējs arī izdarīja divus metienus pa vārtiem un pielietoja trīs spēka paņēmienus.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Olli Palola, bet ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās arī Raiens Sprouls (1+1) un Ītans Vereks (0+2).

Uzvaras vārti tika gūti trešā perioda astotajā minūtē, kad precīzs bija Palola.

Citā mačā Miks Indrašis nespēlēja Maskavas Dinamo 2:3 (1:0, 0:1, 1:1, 0:0, 0:1) zaudējumā pēcspēles metienos Sanktpēterburgas SKA.

Savukārt Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas Avangard Balašihā ar 2:3 (2:0, 0:1, 0:2) zaudēja Nursultanas Baris.

Uzvaru noteica divi vienlaicīgi mājinieku noraidījumi divas minūtes un 17 sekundes pirms mača beigām. Baris labā vairākumā vārtus jau pēc desmit sekundēm guva Naits Korbens, bet uzvaras vārti 48 sekundes pirms mača beigām Ņikitam Mihailim.

Indraša pārstāvētā komanda ar 46 punktiem 37 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, Kalniņš ar kolēģiem iekrājuši 45 punktus 35 cīņās, kas dod ceturto pozīciju, bet Spartak ar 43 punktiem 36 mačos ir sestie Rietumos. Austrumu konferencē Avangard ar 50 punktiem 38 spēlēs ir otrā, bet Pekinas vienība ar 41 punktu 37 spēlēs ieņem devīto vietu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi