Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

KHL: Daugaviņam divi vārti, Kuldam - vieni, komandām uzvaras

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā Kaspars Daugaviņš pirmdien guva divus vārtus, bet Mārtiņš Karsums izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kas palīdzēja galvenā trenera Harija Vītoliņa vadītajai Maskavas Dinamo komandai sava laukumā ar rezultātu 5:3 uzveikt Ņižņijnovgorodas Torpedo, kuras galvenais treneris ir Pēteris Skudra, liecina rīkotāju informācija.

Karsums ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Dinamo panākt 2:1 vadību otrā perioda sākumā, kad Maskavas klubs guva vārtus skaitliskajā vairākumā.Daugaviņš otrās trešdaļas beigu daļā guva vārtus, panākot 3:2 par labu maskaviešiem, bet trešā perioda sākumā uzbrucējs guva otrus vārtus un dubultoja pārsvaru - 4:2.Dinamo šosezon izcīnījusi 65 punktus 32 mačos un šobrīd ieņem 4.vietu Rietumu konferencē, bet Torpedo ar 53 punktiem 34 spēlēs šobrīd ir 5.pozīcijā Rietumos.Daugaviņš šosezon 32 spēlēs guvis 11 vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles, bet Karsums 29 spēlēs guvis trīs vārtus un izdarījis septiņas rezultatīvas piespēles.

Latvijas aizsargu duelī Kuldam vārti un uzvara

Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda pirmdien guva vārtus KHL mačā, palīdzot Ufas Salavat Julaev komandai ar rezultātu 3:2 savā laukumā uzveikt cita latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto klubu Astanas Baris.

Pirmā perioda beigās Baris hokejists Romans Savčenko saņēma 5+20 minūšu sodu. Otrās trešdaļas sākumā to izmantoja Salavat Julaev, kas guva divus vārtus skaitliskajā vairākumā, panākot 2:0 savā labā.

Mačā 26. minūtē Kulda kreisajā malā ar precīzu metienu no asa leņķa panāca 3:0 par labu Salavat Julaev. Turpinājumā divus vārtus Baris atspēlēja, tomēr galā uzvaru izcīnīja mājinieki - Ufas hokejisti.

Šajā mačā Kulda laukumā pavadīja 22 minūtes un vienu sekundi, kas bija lielākais spēles laiks Salavat Julaev komandā. Aizsargs nopelnīja arī divas soda minūtes un izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kas bija precīzs.

Baris komandas rindās Bārtulis nospēlēja 22 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Salavat Julaev ar 55 punktiem 35 mačos ieņem šobrīd 4.vietu Austrumu konferencē, savukārt Baris piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas, bet turnīra tabulā Kazahstānas komanda ar 50 punktiem 34 spēlēs šobrīd ierindojas 5.pozīcijā Austrumos.

Kulda šosezon 21 mačā guvis divus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, bet Bārtulis piedalījies 26 mačos, kuros izcēlies ar vienu vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi