Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

KHL regulārā čempionāta noslēgums: Pēdējās spēles Dinamo, citiem cīņa par play-off

Jau trešdien ar 10 spēlēm pēc starptautisko maču pārtraukuma atsāksies Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārais čempionāts. Ja Rīgas Dinamo izredzes piekto pavasari pēc kārtas piedalīties izslēgšanas turnīrā jau labu laiku zudušas, tad vairākiem citiem nule Rīgā aizvadītā olimpiskā kvalifikācijas turnīra uzvarētājiem izšķirošās cīņas vēl tikai priekšā..

Dinamo ar domu par Cerību kausu un nākamo sezonu

Rīgas Dinamo atlikušas vēl trīs regulārā turnīra mači - 13.februārī ar Prāgas Lev (Aleksandrs Ņiživijs un Mārtiņš Cipulis), vēl pēc divām dienām Latvijas galvaspilsētā viesosies Maskavas CSKA ar Jāni Spruktu uzbrukumā, bet regulāro sezonu dinamieši noslēgs svētdien, 17.februārī, kad tiksies ar Bratislavas Slovan. Šajā triecienciklā Dinamo jāpaveic divas lietas - jāpārtrauc nepatīkamā septiņu zaudējumu sērija (kluba rekords ir astoņas neveiksmes pēc kārtas, sasniegts pirmajā sezonā), kā arī jācenšas apsteigt Maskavas Spartak cīņā par pirmspēdējo vietu Rietumos. Šobrīd abiem klubiem atlikušas trīs spēles (Spartak arīdzan savā laukumā uzņem Slovan, Lev un CSKA), bet maskaviešiem ir par diviem punktiem vairāk. Pēc tam sekos spēles KHL izveidotajā Cerību kausā, kur piedalīsies visas play-off neiekļuvušās komandas. Kvalifikācijas spēles paredzētas 21. un 23.februārī.

Rietumi: Znaroks&Vītoliņš, Sprukts un M.Rēdlihs jau iekšā. Kurš vēl?

Sīvākā cīņa par pēdējām divām, trim ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru norisināsies Rietumu konferencē, kur vietu izslēgšanas turnīrā nodrošinājušas SKA, CSKA, čempioni Maskavas Dinamo, Lokomotiv un Severstaļ. Bratislavas Slovan ieņem 6.vietu (74 punkti), seko Cipuļa un Ņiživija pārstāvētā  Lev (69), Minskas Dinamo (68), Donbass ar Bārtuli aizsardzībā (68), kapteinis Sandis Ozoliņš un Atlant (66) un Torpedo (60). Visticamāk, vismaz viena Latvijas izlases hokejista pārstāvētais klubs šajā cīņā izrādīsies liekais. Mitišču Atlant uzvarējuši jau sešas spēles pēc kārtas, turklāt pēdējās trīs (ar Sibirj, Amur un Novokuzņeckas Metallurg) jāaizvada mājās. Vai pietiks spēka tikpat straujam finiša spurtam? Arī 9.vietā esošie Donbass atlikušos trīs mačus aizvadīs savā laukumā, Minska - divus no trim, bet Lev spēlēs tikai viesos.

Austrumos pārliecinoši Dārziņa un Pujaca pārstāvētie klubi, play-off spēlēs arī Kulda. Masaļskis?

Tikmēr Austrumu konferencē zināmas jau septiņas no astoņām izslēgšanas turnīra dalībniecēm: Omskas Avangard (Georgijs Pujacs), Kazaņas Ak Bars (Lauris Dārziņš), Čeļabinskas Traktor, Magņitogorskas Metallurg, Ufas Salavat Julaev, Astanas Baris un Novosibirskas Sibirj (Artūrs Kulda). Astotie šobrīd ir Ņižņekamskas Ņeftehimik (72 punkti 49 spēlēs), bet cerības vēl saglabā arī Edgars Masaļskis un Hantimansijskas Jugra (68). Atlikušajos mačos Jugra savā laukumā jāspēkojas ar SKA, Maskavas Dinamo un līgas pastarīšiem Avtomobilist. Ņižņekamska tikmēr savā laukumā uzņems Salavat Julaev, kā arī viesosies Čehovā un Čerepovecā. Nesenajā Intervijā laikrakstam Diena Latvijas izlases pamatvārtsargs Jugra izredzes spēlēt play-off nevērtēja augstu, tomēr cerība vēl pastāv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi