Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

KHL: Rīgas Dinamo un Donbass sērijas septītā spēle notiks Bratislavā

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas septītā spēle starp Latvijas klubu Rīgas Dinamo un latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ukrainas komandu Doņeckas Donbass notiks Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, sestdien oficiāli paziņojusi līgas vadība.

Cīņa nākamās nedēļas pirmdienā notiks Slovnaft arēnā.

Versija par šādu līgas lēmumu izskanēja jau iepriekš sestdien, jo Doņeckā cīņas aizvadīšana ir kļuvusi pārāk bīstama. Tomēr pats Doņeckas klubs tā galvenā trenera Andreja Nazarova personā kategoriski pieprasījis cīņas aizvadīšanu Doņeckā.

KHL vadība lēmumu spēli rīkot Bratislavā skaidro ar Ukrainā pēdējās dienās pieredzēto vardarbības un sabiedriskā miera pārkāpumu pieaugumu, kā arī pieejamo informāciju par gaidāmām ievērojamām "sabiedrības nepakļaušanās akcijām".

Līga ir lēmusi par pagaidu aizliegumu aizvadīt Doņeckā KHL spēles. Šāds lēmums pieņemts, jo nav iespējams nodrošināt drošību spēles dalībniekiem un skatītājiem.

Sava laukuma priekšrocības šajā sērijā ir Donbass komandai, tomēr valstī valdošās nestabilās situācijas dēļ iepriekš nopietni tika apšaubīta Gagarina kausa spēļu aizvadīšana Doņeckā. Donbass savā laukumā tomēr tika ļauts uzņemt sērijas pirmo un otro, kā arī piekto maču.

Zināms, ka Donbass komanda svētdien Rīgā ir ieplānojusi treniņu. Pretēji Nazarova teiktajam, tiek vēstīts, ka komanda šovakar Doņeckā neatgriežas.

Rīgas Dinamo komanda Gagarina kausa spēlēm kvalificējusies pēc gada pārtraukuma un kopumā piekto reizi sešās KHL sezonās. Iepriekš vienībai divas reizes izdevies pārvarēt konferences ceturtdaļfinālu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi