Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

KHL vadība izteikusi brīdināumu Ak Bars klubam par starpgadījumu pirms spēles ar Dinamo

Kontinentālās Hokeja līgas Sacensību departaments izteicis stingro brīdinājumu Kazaņas klubam Ak Bars un Tatņeftj-Arena ledus halles vadībai par starpgadījumu pirms Ak Bars un Rīgas Dinamo spēles.Jau ziņots, ka pirms spēles Kazaņā netika atskaņota Latvijas himna. Organizatori skaidrojuši, ka īsi pirms Latvijas himnas atskaņošanas esot "uzkāries" dators un "himnu nebija iespējams atskaņot tehnisku problēmu dēļ".

Vēlāk Krievijas kluba pārstāvji par notikušo atvainojās Rīgas Dinamo komandai un tās līdzjutējiem.Ņemot vērā, ka incidenta iemesls ir gluži tehnisks, kā arī to, ka kluba un halles vadība atzinusi savu vainu un lūgusi piedošanu, nolemts bargākus soda mērus nepielietot.Iepriekš Rīgas Dinamo preses sekretārs Jānis Stepītis portālam apliecināja, ka Dinamo neplāno vērsties KHL ar sūdzībām par šo gadījumu: “Tehniskas kļūmes gadās jebkuram, un tas nebija apzināti.” J.Stepītis saka, ka valsts himnas neatskaņošana spēles sākumā, komandas cīņas sparu neietekmē. “Viņi ir sportisti, un, ja viņi sāks pievērst uzmanību šādām lietām, tad būs grūti darīt savu darbu.”Pirms katras spēles KHL tiek atskaņota ne tikai mājinieku vienības, bet arī viesu komandas pārstāvētās valsts himna, bet Kazaņā – arī Tatarstāna Republikas himna. Šoreiz tika atskaņotas tikai Krievijas un Tatarstānas himnas, bet Latvijas himna tā arī neatskanēja.Televīzijas tiešraidē bija redzams, ka Krievijas himnas atskaņošanas laikā tika rādīti Rīgas Dinamo hokejisti, bet Tatarstānas himnas laikā - Ak Bars hokejisti.(_papildināta ar KHL pieņemto lēmumu_)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi