Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Krievijas hokeja izlasei pievienosies trīs Gagarina kausa finālisti

Krievijas hokeja izlases treniņnometnei pirms pasaules čempionāta pievienosies trīs hokejisti no KHL Gagarina kausa izcīņas finālistiem Omskas Avangard un Maskavas Dinamo, atklājis izlases galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs.

Uz izlasi no šo komandu pārstāvjiem uzaicināts Dinamo uzbrucējs Deniss Kokarevs, kā arī Avangard uzbrucēji Aleksandrs Popovs un Aleksandrs Perežogins.

Kokarevs regulārajā čempionātā guva deviņus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā izcēlās ar vieniem vārtiem un septiņām piespēlēm. Savukārt Popovs regulārā čempionāta cīņās guva deviņus vārtus un veica 14 rezultatīvas piespēles, kamēr Gagarina kausā viņš iekrāja četrus vārtus un sešas piespēles.

Tikmēr Perežogins regulāro sezonu noslēdza ar 17 vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, bet Gagarina kausā tika pie astoņiem vārtiem un trim piespēlēm.

Kā atklājis Biļaļetdinovs, iepriekš bijusi iecere izlasei piesaistīt arī Avangard komandas aizsargu Antonu Belovu, tomēr viņš, kā zināms, pieķerts dopinga lietošanā.

Tāpat izlases treneru korpusam radusies interese par Dinamo uzbrucēju Mihailu Aņisinu, tomēr viņa iespēlēšanai valstsvienībā šogad nepietiek laika.

Krievijas izlasei pirmā spēle čempionātā ir tieši pret Latviju 5.maijā. Abas komandas aizvadītajā piektdienā un sestdienā tikās Rīgā, kur uzvaras dalīja uz pusēm – pirmajā mačā ar 2:1 uzvarēja krievi, bet Latvija dienu vēlāk revanšējās ar 1:0. 

Šogad pasaules čempionāts no 4. līdz 20.maijam risināsies Zviedrijā un Somijā. Krievijas un Latvijas izlases spēlēs Stokholmas apakšgrupā kopā ar Zviedriju, Čehiju, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Itāliju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar lielām ambīcijām

Toms Skujiņš: Pasaules čempionāta trase priekš manis ir ļoti laba, jo ir pietiekami smaga.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi