Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Lai iekļūtu finālā, Rīga-2000 kļūdīties vairs nedrīkst

Divas pusfināla spēlēs zaudējuši pagarinājumā, pašreizējie čempioni Rīga-2000 ir viena zaudējuma attālumā no palikšanas ārpus Samsung premjerlīgas fināla. "Cenšamies, strādājam, bet atkārtojas vienas un tās pašas kļūdas," rīdzinieku treneris Normunds Sējējs pēc sērijas trešās spēles (3:4) nebija apmierināts ar norādījumu izpildi visas spēles garumā.

ASK/Ogre treneris Zdeneks Vojta par spīti tam, ka sērijā iegūts 2:1 pārsvars, saglabāja piesardzību. "Nevar būt runa par kaut kādām priekšrocībām vienai komandai. Abas ir ļoti līdzīgas. Mums vairāk paveicās, tāpēc esam vadībā." Ceturtā spēle, kura var būt sērijā pēdējā, sestdien 14.00 Piņķos.Karsti ir ne tikai laukumā. Trenera Vojtas izteikumi pēc otrās spēles (0:2), no kuriem varēja noprast, ka Rīga-2000 menedžments stimulē tiesnešu labvēlību vienai komandai, bija par iemeslu Latvijas Hokeja federācijas sacensību direktorāta aktīvai rīcībai. Piektdien uz "tepiķa" federācijā tika izsaukti abu komandu menedžeri Viktors Anaņjevs (ASK/Ogre) un Armands Simsons (Rīga-2000). LHF saņēma kluba pārstāvju solījumus, ka emocijas tiks apvaldītas. Vojtam gan tikšot piemērotas soda sankcijas.Pēc sērijas trešās spēles tiesnešu virzienā atklāti pārmetumi neizskanēja. Vojta bija pavisam lietišķs. Vairākkārt atvainojās par savu atklātību pēc otrās spēles un uzsvēra, ka neko lieku neteikšot. Viņš arī nezinot, kā teiktais tiekot atspoguļots presē. Tāpat arī preses konferencēs treneris nesaprotot, ko stāsta Sejējs. Atklāti sakot, šajā ziņā čehu speciālista patiešām žēl, jo nav neviena, kas viņam pārtulkotu otra trenera teikto.Normunds Sējējs, vaicāts par bezzobaino spēli aizsardzībā, norādīja uz ierobežoto atlasi. "Kādi aizsargi mums ir, ar tādiem spēlējam. Trijos pāros esam atlasījuši labākos. Pats es nevaru iziet laukumā." Dīvaini sanāk, bet no Slovākijas 1.līgas uzaicinātais vācietis Marks Deniss Hemmerihs iekļauts ceturtajā pārī un praktiski visu spēles laiku deldē soliņu. "Līmeņi tomēr izrādījušies stipri atšķirīgi," attiecībā uz Hemmerihu izteikto secinājumu varēja uztvert arī kā komplimentu Samsung līgai. Pusfinālā otrā plāna lomā palicis cits Rīga-2000 leģionārs ar daudz iespaidīgākiem CV ierakstiem (Čehijas ekstralīga, Krievijas superlīga) Tomašs Hlubna. Divas ripas viņš gan ir iemetis, taču sapelnījis arī neattaisnotus noraidījumus. "No viņa bijām gaidījuši daudz vairāk," vilšanos neslēpa Sējējs.Sērijas paildzināšanai vismaz līdz pirmdienai Rīga-2000 vispirms jādomā par sadarbības uzlabošanu aizsardzībā.Izlemts, ka jau otro spēli pēc kārtas tiesās Eduards Odiņš. Ceturtdien viņš itin labi nodalīja epizodes, kurās hokejisti simulē un kurās patiešām ir pārkāpums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi