Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijas hokeja izlase kopā varētu pulcēties 24.martā

Latvijas hokeja izlases kandidāti kopā varētu pulcēties 24. martā, kad sāktu gatavoties divām pirmajām pārbaudes spēlēm ar Zviedriju un aprīļa beigās gaidāmajam pasaules čempionātam, aģentūrai BNS piektdien pastāstīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

zlases pamatsastāva spēlētājiem no Rīgas "Dinamo" jādod laiks atpūtai, jo tikai trešdien viņiem beidzās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezona. Tāpēc pirmajos treniņos uz ledus, kā arī 30. martā un 1. aprīlī plānotajās pārbaudes spēlēs Zviedrijā nebūs visi izlases pamatspēki, prognozēja Lipmans. "Izlase sāks trenēties 24. martā. Sākumā bez pamatspēkiem, lai viņi labāk atpūšas," sacīja Lipmans.

LHF vadītājs arī apstiprināja informāciju, ka Rīgas "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš, visticamāk, kļūs par izlases ģenerālmenedžeri. "Vēl notiek pārrunas, taču domāju, ka tās atrisināsies pozitīvi un Sandis piekritīs kļūt par ģenerālmenedžeri. Viņa pieredze, attieksme un autoritāte citu hokejistu acīs izlasei būs ļoti noderīga," pārliecināts ir Lipmans.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase pirms pasaules čempionāta aizvadīs astoņas pārbaudes spēles. Bez divām cīņām Zviedrijā notiks arī pa divām spēlēm pret Somiju (7. un 8. aprīlī Rīgā), pret Austriju (13. un 14. aprīlī Insbrukā) un pret Norvēģiju (25. un 26. aprīlī Rīgā).

Pasaules čempionātā Bratislavā Latvijas izlase grupu cīņās spēlēs pret Čehiju (30. aprīlī), Somiju (2. maijā) un Dāniju (4. maijā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi