Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijas hokeja valstsvienība pārtrauc piecu zaudējumu sēriju pārbaudes spēlēs

Latvijas hokeja valstsvienība izcīnījusi pirmo uzvaru pārbaudes spēļu sērijā pirms gaidāmā pasaules čempionāta. Ceturtdien Insbrukā Latvijas hokejisti pēcspēles metienu sērijā revanšējās Austrijas izlasei par dienu iepriekš piedzīvoto zaudējumu – 3:2.Salīdzinājumā ar trešdien notikušo abu komandu pirmo savstarpējo spēli (4:5 pēcspēles metienu sērijā) Latvijas valstsvienības treneri bija veikuši vairākas izmaiņas uzbrucēju trijniekos: kopā ar M.

Rēdlihu un Džeriņu spēlēja Cipulis, pie Meijas un Bērziņa tika pārcelts Saulietis, Širokova un Štāla partneris šoreiz bija Jekimovs, bet ar Pavlovu un Bukartu spēlēja Pelšs.Pirmajā trešdaļā risinājās mierīga un lēna spēle ar minimālu skaitu vārtu gūšanas iespēju. Laukuma saimnieki divreiz spēlēja skaitliskā vairākumā, un vienreiz nopietni spēlē nācās iesaitīties Masaļskim. Savukārt viesiem perioda izskaņā pusotru minūti bija pat divu vīru pārsvars, taču neko bīstamu viņi tā arī nespēja izveidot.104 sekundes līdz pirmajam pārtraukumam rezultāts tomēr tika atklāts. Pēc Pelša piespēles Aleksejam Širokovam ar veiksmes palīdzību izdevās ieslidināt ripu vārtos – 1:0.

Otrajā trešdaļā bija nospēlētas tikai 38 sekundes, kad Austrijas izlase panāca izlīdzinājumu. Masaļaska atvairīto ripu vārtos trieca 37 gadus vecais aizsargs Dārsijs Verenka. Dažas minūtes vēlāk, izturējuši skaitliskajā mazākumā, austrieši panāca 2:1. Pēc lieliskas Verenkas piespēles izgājienu viens pret vienu realizēja Olivers Zecingers.

32.minūtē Latvijas komanda panāca izlīdzinājumu – Kr.Rēdlihs ļoti acīgi pamanīja vārtu priekšā izslidojušo Robertu Bukartu, kuram atlika tikai pielikt ripai nūju.

Trešajā periodā atkal ritēja diezgan mierīga un piesardzīga spēle, kuru ar pilnīgi nevajadzīgu 2+10 minūšu sodu pārtrauca M.Rēdlihs, mājinieku zonā triecot pretinieku apmalē. Cīņa kļuva manāmi nervozāka, taču vārtu gūšanas situāciju skaitu tas gan nevairoja. Tāpat kā dienu iepriekš, uzvarētāju noskaidrošanai arī ar 65 minūtēm bija par maz.

Pēcspēles metienu sērijā divus vārtus guva Andris Džeriņš, nodrošinot uzvaru spēlē.

Šī bija sestā no astoņām pārbaudes spēlēm, kas pirms pasaules čempionāta ieplānotas Latvijas izlasei, līdzšinējās piecās bija piedzīvoti zaudējumi. Pēdējie divi mači paredzēti 25.un 26.aprīlī Rīgā pret Norvēģijas valstsvienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pārbaudes spēle hokejā

Austrija – Latvija 2:3 (0:1, 2:1, 0:0, 0:0, 0:1)
Vārti
: 18:16 Širokovs (Pelšs, Kr.Rēdlihs) – 0:1, 20:38 Verenka (Zecingers) – 1:1, 26:30 Zecingers – 2:1, 31:04 Bukarts (Meija, Kr.Rēdlihs) – 2:2, 65:00 Džeriņš (p.m.) - 2:3
Latvija: Masaļskis, Kr.Rēdlihs – Pujacs, M.Rēdlihs – Džeriņš – Cipulis, J.Rēdlihs – Sotnieks, Meija – Bērziņš – Saulietis, Andersons – Jakovļevs, Pelšs – Pavlovs – Bukarts, Iliško, Štāls – Širokovs – Jekimovs, Ķēniņš

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi