Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Laviņš: Jūtos labi, tāpēc vēl vismaz gadu spēlēšu

"Kopumā vērtējot sezonu, jāatzīst, ka mums visu laiku nedaudz pietrūka, lai būtu uzvaras. No tā mazumiņa arī summējās kopējais rezultāts, kas ir sliktāks, nekā iepriekšējās sezonās," pēc KHL regulārās sezonas pēdējā spēlē izcīnītās uzvaras pār Bratislavas Slovan (3:1) laikrakstam Diena sacīja Rīgas Dinamo pieredzējušākais hokejists, aizsargs Rodrigo Laviņš (38).

"Citus gadus zaudējumi bija pat ar graujošiem rezultātiem, toties uzvaru sanāca vairāk. Šosezon sniegums bija stabilāks, bet visu laiku nedaudz pietrūka," atzīmēja aizsargs.

Laviņš atzīmē, ka pēc trenera nomaiņas komanda sākusi spēlēt atraisītāk un arī viņš pats izpelnījās spēles laiku: "Jā, un domāju, ka tad sākām spēlēt radošāku hokeju. Protams, rezultātam vajadzēja būt labākam. Pa lielo rēķinu es neesmu ticis skaidrībā, kāpēc šī sezona ir sanākusi tik neveiksmīga."

"Fiziski jūtos labi, tāpēc vēl vismaz gadu kaut kur spēlēšu," noslēdza visas piecas KHL sezonas vienīgi Rīgas Dinamo spēlējušais aizsargs. Šosezon Rodrigo 30 mačos viena rezultatīva piespēle, negatīvs lietderības koeficients -6 un 165 soda minūšu, vidēji uz ledus pavadot 18 minūtes un 14 sekundes mačā. Pavisam viņam piecu sezonu laikā Dinamo kreklā 212 spēļu.

Rīgas Dinamo pirmo reizi palika ārpus play-off, izcīnot 51 punktu 52 spēlēs. Sezonu komanda turpinās ar Cerību kausa kvalifikācijas kārtu, kas jau ceturtdien sāksies Arēnā Rīga. Pirmie pretinieki gluži kā pērn Gagarina kausa izcīņā - Ņižņijnovgorodas Torpedo. Sestdien abas komandas tiksies Ņižņijnovgorodā. Uzvarētāji divu spēļu summā iekļūs Cerību kausa ceturtdaļfinālā, kur spēkosies ar Doņeckas Donbass, vēsta KHL.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi