Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Laviņš un Ankipāns spēlēs Liepājā

Divi pieredzējušie hokejisti Rodrigo Laviņš un Ģirts Ankipāns no Rīgas Dinamo ir pārcēlušies uz Liepājas Metalurgs, portālam Diena.lv apstiprināja LM sporta direktors Mihails Vasiļonoks.

"Abi jau ir ierakstīti komandas pieteikumā un otrdien varēs spēlēt," informēja Vasiļonoks. Rīgas Dinamo galvenais treneris Peka Rautakallio neiekļāva Laviņu un Ankipānu sastāvā pirmajam KHL izbraukumam.

Otrdien Liepājas Metalurgs paredzēta mājas spēle Baltkrievijas atklātā čempionātā ar HK Gomeļ. Latvijas aizsargs Atvars Tribuncovs spēlē HK Gomeļ. Liepājnieki sezonu iesāka izbraukumā. Pirmajā mačā LM  bullīšos apspēlēja HK Vitebsk ar 3:2, bet otrajā zaudēja Novopolockas Himik/SKA ar 2:3. "Nerealizējām daudzas ļoti labas vārtu gūšanas iespējas. Kā lai uzvar, ja spēlētāji nevar iemest situācijā viens uz vienu ar vārtsargu?" Vasiļonoks zaudējumu otrajā spēlē skaidroja ar uzbrucēju neprasmi gūt vārtus.

Liepājas Metalurgs šosezon ir izvirzīts uzdevums regulārajā čempionātā iekļūt labāko sešniekā. Baltkrievijas atklātā čempionātā 2012./2013. gada sezonā spēlē 11 komandas. Pēc divu apļu spēlēm izkristalizēsies labāko sešnieks, kas pēc tam aizvadīs četrus riņkus, noskaidrojot galīgo vietu sadalījumu regulārajā čempionātā. Komandas no 7. līdz 11. vietai arī izspēlēs četrus riņķus, lai noskaidrotu tās divas komandas, kas arī iekļūs izslēgšanas stadijā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi