Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Leģendārais Ņūdžersijas Devils vārtsargs Brodērs 40 gadu vecumā meklēs citu komandu

Viens no visu laiku labākajiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) vārtsargiem Martins Brodērs 40 gadu vecumā uzsācis jaunas komandas meklējumus.

Visu savu līdzšinējo NHL karjeru kopš 1991.gada Brodērs pārstāvējis vienīgi Ņūdžersijas Devils komandu un šosezon tai palīdzēja sasniegt Stenlija kausa finālsēriju. Tomēr pārrunas par jauna līguma noslēgšanu nav noslēgušās veiksmīgi.

Tagad Brodērs izlēmis noslēgt līgumu ar aģentu, kurš aizstāvēs viņa intereses. No svētdienas NHL komandas var slēgt līgumus ar spēlētājiem, tāpēc tuvākajā laikā, visticamāk, Brodērs mainīs komandu.

Aizvadītajā sezonā Brodērs nopelnīja 5,2 miljonus ASV dolāru (2,9 miljonus latu). Brodērs ir NHL rekordists gandrīz visos vārtsargu statistikas rādītājos, ieskaitot visvairāk uzvaras regulārajā sezonā - 656.

Karjeras laikā Brodērs trīs reizes ieguvis Stenlija kausu, divreiz kļuvis par olimpisko čempionu, bet četras reizes atzīts par NHL labāko vārtsargu.

Pa to laiku Devils komanda panākusi vienošanos ar pieciem citiem savas komandas spēlētājiem par līgumu pagarināšanu - visiem ceturtās maiņas uzbrucējiem Stīvu Bernjē, Raienu Kārteru un Stīvenu Džiontu, kā arī vēl vienu uzbrucēju Kemu Jansenu un aizsargu Pīteru Heroldu.

Kā ziņots, nupat aizritējušās sezonas Stenlija kausa finālsērijā Devils ar rezultātu 2-4 piekāpās Losandželosas Kings komandai, kas tika pie pirmā Stenlija kausa savā pastāvēšanas vēsturē.

Neilgi pēc Stenlija kausa noslēguma tika ziņots, ka Devils komanda atrodas uz bankrota robežas - tās parādu summa veido aptuveni 200 miljonus ASV dolāru (111,2 miljonus latu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi