Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LHF cer uz lielāku interesi par Latvijas izlases pārbaudes spēlēm

Latvijas Hokeja federācija (LHF) cer uz lielāku līdzjutēju interesi par Latvijas izlases pārbaudes spēlēm, kuras aprīlī notiks "Arēnā Rīga" un kurās hokejisti gatavosies pasaules čempionātam Vācijā.Latvijas izlase 21. un 22.aprīlī spēlēs ar Franciju, bet 29. un 30.aprīlī Rīgā viesosies Baltkrievijas izlase.

LHF sporta direktors Mārtiņš Pagodkins aģentūrai BNS pastāstīja, ka pašlaik uz četriem mačiem kopā ir pārdoti vairāk nekā 5000 biļešu. Lielākā interese ir par 30.aprīļa maču, kas izlasei savās mājās būs pēdējais pirms došanās uz čempionātu. "Uz pārējiem mačiem ir pārdots aptuveni pa 1000 biļešu, bet uz pēdējo maču divas reizes vairāk, un izskatās, ka tieši šajā spēlē halle varētu būt gandrīz pilna," sprieda Pagodkins.Līdz marta beigām biļetes varēja iegādāties ar lielu atlaidi, kad arī interese bijusi lielāka nekā patlaban. LHF amatpersona gan cer, ka, tuvojoties spēlēm un pasaules čempionātam, sabiedrībā palielināsies interese par izlasi. "Pagaidām biļešu tirdzniecību var vērtēt kā vidēju, ne labi, ne slikti," sacīja LHF amatpersona.Biļetes patlaban ir nopērkamas par trīs, pieciem un septiņiem latiem, skolēni tās var iegādāties par latu, bet studenti un pensionāri - par 2,50 latiem. Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasē. Lielu interesi izrādot tieši skolēni, jo LHF apzvanīja Rīgas skolas, informējot par iespēju apmeklēt hokeju par salīdzinoši nelielu samaksu.Iepriekšējās Latvijas izlases pārbaudes spēles Rīgā notika decembrī pret Dānijas izlasi, un to apmeklētība bija katastrofāli zema, jo uz divām spēlēm nebija vairāk par 2500 skatītājiem katrā.Jau vēstīts, ka iepriekš LHF prezidents Kirovs Lipmans aģentūrai BNS norādīja, ka līdzjutēju interese par Latvijas hokeja valstsvienības gaitām nemazināsies Rīgas "Dinamo" izraisītās ažiotāžas dēļ un aprīlī izlases pārbaudes spēles pirms starta pasaules čempionātā (PČ) būs labi apmeklētas. Lipmans uzskata, ka uz spēlēm ar Franciju "Arēnā Rīga" varbūt arī paliks kādas brīvas vietas, taču pēdējās pārbaudes spēlēs mājās tribīnes būs pārpildītas.Latvijas izlase pasaules čempionātā Vācijā spēlēs Manheimā B grupā kopā ar Kanādas, Šveices un Itālijas izlasēm. Pirms braukšanas uz čempionātu Oļega Znaroka vadītā komanda aizvadīs divas pārbaudes spēles arī viesos, 2. un 3.maijā tiekoties ar Slovākijas valstsvienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi