Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Līdzjutējiem milzīga interese par Rīgas Dinamo pirmo spēli

Hokeja līdzjutēji izrādījuši milzīgu interesi par iespēju klātienē skatīt Rīgas "Dinamo" pirmo jaunās sezonas spēli Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kad sestdien "Arēnā Rīga" viesosies viens no potenciālajiem līgas favorītiem Ufas "Salavat Julajev".

Trešdien rīta pusē atklātā tirdzniecībā bija pieejamas vien 20 biļetes, taču to skaits palielināsies pēc tam, kad tirdzniecībā laidīs arī tās biļetes, kuras bija rezervētas abonementu īpašniekiem, taču netika izpirktas, aģentūrai BNS pastāstīja kluba pārstāve Inga Ļeonova.

Līdzjutējiem papildu biļetes būs pieejamas arī pēc tam, kad tirgot sāks stāvvietas, kas, ņemot vērā lielo interesi par maču, noteikti tiks darīts. Jau tagad varot prognozēt, ka mačā ar "Salavat Julajev", kas pērn uzvarēja KHL regulārajā čempionātā, "Arēna Rīga" būs pilna un brīvu vietu nebūs. Pērn "Arēnā Rīga" uz spēli ar Omskas "Avangard" 24. decembrī un izslēgšanas maču ar Maskavas "Dinamo" aprīlī ieradās 11 200 līdzjutēju.

Spēle pret Ufas komandu sāksies plkst. 17, bet pusstundu ātrāk sāksies krāšņa sezonas atklāšanas izrāde "Maģiskais ledus".

Sestdien hokeja svētki pie "Arēnas Rīga" sāksies jau no plkst. 12, kur norisināsies jaunās sezonas "Dinamo" suvenīru, Latvijas ražotāju, amatnieku un zemnieku tirdziņš, kā arī būs pieejama fanu telts un vairāki citi pārsteigumi.

Jau ziņots, ka biļetes uz Rīgas "Dinamo" spēlēm no 1. septembra ir nopērkamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv. Uz mājas spēlēm biļetes atkarībā no sektora maksās 5, 8, 12, 15 un 20 latu. Sezonas laikā ir paredzēts piedāvāt līdzjutējiem dažādas biļešu paketes, kurās cenas būs pircējiem vēl izdevīgākas.

Nākamo KHL spēli "Dinamo" aizvadīs jau pirmdien pret Omskas "Avangard", bet trešdien, 16. septembrī, Rīgā viesosies Astanas "Baris".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi