Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LTV meklēs vismaz 350 000 latu Rīgas Dinamo spēļu pārraidīšanai

Latvijas Televīzija (LTV) trešdien sāks meklēt reklāmdevēju nākamās sezonas Rīgas Dinamo un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pārraižu nodrošināšanai, trešdien vēsta laikraksts Neatkarīgā. LTV ģenerāldirektors Edgars Kots apgalvojis, ka 54 spēļu pārraižu licencei nepieciešamos vairāk nekā 350 000 latu izdosies savākt un valsts līdzekļus televīzijas neizmantos.

Komercmediju pārstāvji savukārt esot neizpratnē, kāpēc sabiedriskajai televīzijai ir jānodarbojas ar sponsoru meklēšanu. Tāpat netiek izslēgta varbūtība, ka, nepiesaistot nepieciešamos līdzekļus, LTV varētu lūgt palīdzību valstij.

Sākotnēji LTV vadītājs E.Kots, pēc avīzēs vēstītā, nav vēlējies atklāt precīzu naudas summu, par kādu ir iegūta Rīgas Dinamo un KHL spēļu pārraidīšanas licence, taču pēc laika norādīja, ka tā ir lielāka par pusmiljonu eiro (350 000 latu). Viņš esot pārliecināts, ka visus līdzekļus izdosies savākt no reklāmām. Tāpat viņš cerot, ka izdosies pat mazliet nopelnīt.

LTV vadītājs uzskata, ka Rīgas Dinamo spēļu translēšana LTV7 ēterā ir sabiedriskās televīzijas prestižs un viens no izdzīvošanas rādītājiem.

Kā norāda Neatkarīgā, piedāvājumu Rīgas Dinamo 2010./2011.gada sezonas spēļu translēšanai iesniedza arī Viasat un TV3, taču no viņu piedāvājumiem Dinamo atteicās. LNT savukārt uzreiz atteikusies no piedāvājuma startēt konkursā par ekskluzīvām pārraides tiesībām.

Viasat norāda, ka joprojām ir spēkā Viasat 2009.gadā noslēgtais līgums ar KHL un jaunajā sezonā kanālos Viasat Sport Baltic un Viasat Hockey būs skatāmas visas KHL, arī Rīgas Dinamo spēļu tiešraides.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi