Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Malkins nākamgad varētu atgriezties KHL

Nav izslēgts, ka Krievijas hokeja superzvaigzne Jevgēņijs Malkins, kurš pārstāv NHL klubu Pitsburgas Penguins, nākamgad varētu atgriezties KHL. Šādām runām par pamatu kalpo algas jautājums.

2014.gada vasarā beidzas Malkina līdzšinējais līgums ar Pitsburgas klubu (43,5 miljoni dolāru uz pieciem gadiem) un NHL vienībai var nepietikt līdzekļu, lai krievu noturētu. Īpaši tādēļ, ka 2016.gada vasarā nāksies parakstīt jaunu līgumu ar kapteini un kluba simbolu Sidniju Krosbiju, kura aiziešana ir maz ticama. 

Tādējādi jau sākušās runas, ka krievu centra spēlētājs varētu atgriezties dzimtenē, kur viņam klubi gatavi maksāt pat 15 miljonus ASV dolāru - jau pēc nodokļu nomaksas. Šo sezonu NHL lokauta dēļ Malkins iesāka dzimtās Magņitogorskas klubā Metallurg, KHL regulārā čempionāta 37 mačos iekrājot 65 (23+42) punktus. Saīsinātajā NHL čempionātā viņam 31 mačā 9+24, bet play-off turnīrā līdz šim 16 (4+12) punkti 14 spēlēs.

Penguins ir zaudējuma attālumā no sezonas beigām, jo Austrumu konferences finālsērijā ar 0:3 zaudē Kaspara Daugaviņa pārstāvētajam Bostonas Bruins klubam.

Tikmēr citam krievu NHL hokejistam, Otavas Senators aizsargam Sergejam Gončaram, Metallurg jau piedāvājuši līgumu. 39 gadus vecais hokejists, kurš lokauta laikā pārstāvēja tieši šo KHL vienību, gadā saņemtu septiņus miljonus dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi