Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Mediji: Gudļevskis izsaukts uz Lightning komandu, labas izredzes doties laukumā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas Lightning no fārmkluba Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas Crunch izsaucis latviešu vārtsargu Kristeru Gudļevski, vēsta NBC.

Lightning vārtsargs Bens Bišops otrdien traumas dēļ nespēja pabeigt maču pret Detroitas Red Wings komandu. Tas lika vārtos stāties krievam Andrejam Vasiļevskim, bet komanda pēc tam atklāja, ka Bišopam ir ķermeņa lejasdaļas trauma.

Nākamais mačs Lightning paredzēts ceturtdien, kad savā laukumā tiks uzņemta Sentluisas Blues, bet uzreiz nākamajā dienā būs tikšanās ar Vašingtonas Capitals, līdz ar to Gudļevskim ir labas izredzes iziet laukumā.

Gudļevskis šosezon 15 AHL spēlēs vidēji ielaidis 2,89 vārtus un atvairījis 88,4% metienu. Savukārt otram Crunch vārtsargam Edamam Vilkoksam 14 spēlēs caurmērā 2,89 ielaistas ripas un 92,4% atvairītu metienu, bet latvietim ir nedaudz lielāka NHL spēļu pieredze.

Gudļevskis iepriekšējo reizi NHL spēlēja pērn oktobrī, kad Lightning pagarinājumā ar 0:1 zaudēja Čikāgas Blackhawks. Viņš savā karjerā piedalījies divās NHL regulārā čempionāta spēlēs un divos mačos Stenlija kausa izcīņā.

Aizvadītajā spēlē Lightning izcīnīja panākumu ar rezultātu 4:1, vienīgos vārtus Vasiļevskim ielaižot 10,5 sekundes pirms pamatlaika beigām.

Zīmīgi, ka Bišops pēdējās sezonās regulāri guvis traumas, lielākoties traumējoties neilgi pirms Stenlija kausa izcīņas vai tās laikā.

Ar 35 punktiem 33 spēlēs Lightning ieņem ceturto vietu Atlantijas divīzijā, bet Austrumu konferencē tā ir devītajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi