Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Merzļikinam četras mazākumā ielaistas ripas un zaudējums pārbaudes spēlē

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins pirmdien stājās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas Blue Jackets vārtos, kas pirms gaidāmās pirmssezonas nometnes piedalās jauno talantu pārbaudes turnīrā, trešajā spēlē piedzīvojot zaudējumu.

Blue Jackets trešajā spēlē ar rezultātu 3:5 (0:2, 2:2, 1:1) piekāpās Dalasas Stars talantiem.

Merzļikins pirmajā periodā tika galā ar deviņiem pretinieku metieniem, bet otrajā periodā latvietis tika pārsteigts no tuva leņķa, ko Merzļikins šķietami pat negaidīja. Otrajā periodā tika ielaisti vēl vieni vārti, bet trešajā Stars hokejisti tikai reizi pārspēja latvieti. Zīmīgi, ka četrus no pieciem vārtiem Merzļikins ielaida mazākumā.

Kopumā šajā mačā Merzļikins atvairīja 24 no 29 pretinieku metieniem.

Kā savā Twitter profilā vēsta Blue Jackets apskatnieks Braiens Hedžers, Kolumbusas vienības vārtsargu treneris Menijs Legasijs uzskata, ka Merzļikinam un viņa partnerim Veini Vehvilainenam būs nepieciešams nedaudz vairāk laika, lai aprastu ar Ziemeļamerikas laukumiem, kuros metieni nereti ir no šaurākiem leņķiem, jo arī pats laukums nav tik plats kā Eiropā.

Otrdien latvieša pārstāvētajai komandai būs jāspēlē ar Toronto Maple Leafs, kuras talantu nometnē patlaban atrodas Latvijas hokejists Kristiāns Rubīns.

Rubīna Leafs pirmdienas spēlē ar 4:7 (2:2, 2:2, 0:3) piekāpās Detroits Red Wings. Latvijas hokejists spēlēja otrajā virknējumā.

Vairākas NHL komandas patlaban aizvada pārbaudes turnīrus, kuros iespēja tiek dota kluba sistēmā esošajiem hokejistiem. Pitsburgas Penguins rindas pirmssezonas pārbaudēs pārstāv arī Renārs Krastenbergs, bet Teodors Bļugers drīzumā uzsāks darbu lielās komandas nometnē.

Floridas Panthers treniņnometnē piedalīsies Rodrigo Ābols, Bufalo Sabres sezonai gatavosies Zemgus Girgensons, bet Rūdolfs Balcers strādās kopā ar Otavas Senators. NHL vienības treniņnometnes uzsāks šīs nedēļas beigās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi