Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Miķelis Rēdlihs tuvākajās dienās atsāks treniņus

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Jaroslavļas Lokomotiv šobrīd savainotais latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs tuvākajās dienās atsāks treniņus pēc individuālas programmas, spēlētājs pastāstījis portālam just-hockey.ru.

"Pēc operācijas jūtos labi un pacentīšos izdarīt visu, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos uz ledus," uzsvēra Rēdlihs, kuram pēc operācijas ārsts teicis, ka rehabilitācija prasīs aptuveni divus mēnešus. "Tagad jau varu mierīgi staigāt un aktīvi trenējos trenažieru zālē, griežu velosipēdu. Tuvākajās dienās plānoju iziet uz ledus, tiesa, pagaidām pēc individuālas programmas."

Kā ziņots, mēneša sākumā Rēdliham kādā no treniņiem ripa neveiksmīgi trāpījusi pa ceļgalu un latvietis iedzīvojis kājas lūzumā. Pirms tam Rēdlihs Lokomotiv un Rīgas Dinamo sastāvā bija piedalījies 243 cīņās pēc kārtas, kas bija līgas rekords.

"Aptuvenu atgriešanās laiku ir grūti prognozēt. Līdz novembra pauzei noteikti laukumā neiziešu," stāstīja Rēdlihs. "Tomēr ceru būt spējīgs iziet laukumā agrāk par plānoto termiņu."

Kā ziņots, visas iepriekšējās KHL sezonās Rēdlihs spēlēja Rīgas Dinamo komandā, bet Lokomotiv vienībai viņš pievienojās starpsezonā un līdz šim 11 cīņās guvis divus vārtus, kā arī izpildījis divas rezultatīvas piespēles.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Lokomotiv ar 37 punktiem 19 spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā.

Kā ziņots, Rēdlihs pašlaik nav vienīgais traumētais KHL latviešu leģionārs. Jau kopš septembra vidus Kazaņas Ak Bars komandas sastāvā laukumā nav devies uzbrucējs Lauris Dārziņš, savukārt aizsargs Oskars Bārtulis cirkšņa traumas dēļ izlaidis pēdējos desmit Doņeckas Donbass vienības mačus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi